Kara Sevda 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kara Sevda bu hafta 32. bölümü ile seyirci ile buluştu. Star TV ekranlarında yayınlanan dizide bu hafta yine bomba gelişmeler yaşandı. Gemileri yakan Kemal'in yeni gelişmelerle karşılaştığı bu bölümün ardından Kara S

Kara Sevda 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kara Sevda bu hafta 32. bölümü ile seyirci ile buluştu. Star TV ekranlarında yayınlanan dizide bu hafta yine bomba gelişmeler yaşandı. Gemileri yakan Kemal'in yeni gelişmelerle karşılaştığı bu bölümün ardından Kara Sevda 33. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak...

Kara Sevda 32. bölüm özeti

Kemal işlenen cinayeti polise bildirerek soruşturma başlatılmasını sağlar. Emir ise bu soruşturmanın önüne geçebileceği konusunda kendisinden emindir ancak aklında iki şey vardır; Birincisi kardeşinin kim olduğu, ikincisi ise Kemal ile Nihan neden oradaydı?. Nihan bu durumun Emir'e kendi kontrolü dışında geliştiğini anlatsa da, emir Nihan’a anlaşmalarını bozduğunu düşünerek tehlikeli bir ceza hazırlar.  Emir'in planı Kemal'i ise kontrolden iyice çıkarır. Artık durmayacaktır. Bütün gemileri yakan Kemal'in bu durumunu bilen Nihan ise ona ulaşmanın yolunu arar. Diğer yandan ise Emir kardeşine ulaşmakta kararlıdır.

Asu ise Emir’in tehditinin şokuyla amcasına sığınır. Hakkı, Asu’ya gerçekleri söylemez. Aksine Asu’yu daha çok korkutur. Asu’ya intikam planlarının en tehlikeli ayağını teklif eder.  Kemal, Emir’in bugüne kadar “o geceye” dair gizlemeyi başardığı bütün suçlarını ortaya çıkarmak için şantajcıya, yani Emir’in kardeşine ulaşması gerektiğinin farkındadır. Şantajcıya mesajını iletmesi için Tufan’a gider Tufan, Asu’ya Kemal’in teklifini ilettiğinde bütün dengeler altüst olacaktır. Nihan’ın Leyla’yla birlikte organize ettiği hayır gecesinin hazırlıkları sadece Nihan’la Kemal’i bir araya getirmekle kalmaz, Kemal’le Emir’i yine karşı karşıya getirir.  Emir’in gazabından kaçmak için Kemal’e sığınan Zeynep, eve geri dönüşüyle ilgili muazzam bir plan hazırlar. Üzerinde ne kadar şüphe ve baskı varsa geçersizleştirmek için ilk olarak Vildan’ın üstüne oynar. Sonraki hedefindeyse Ozan vardır.  Emir, kardeşini bulmak için bütün bağlantılarını seferber etmişken, sürpriz bir telefon, ona kardeşini vaad eder. Hayır gecesi, herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü o gece, Kemal’in başlattığı harekat da finallenecektir. 

Önceki bölümde neler oldu?

Tufan'ın Emir'e kurduğu tuzak hem Kemal hem de Emir'in dikkatini şantajcının üzerine çeker. Nihal ve Emir'in geçirdiği kaz sonrası Kemal öfkesini kenara bırakıp korkuya kapılır. Kemal ve Emir, arabayı kimin bozduğunu öğrenmek için çalışmaya başlar. Asu ise Emir'e rağmen Zeynep'e yardım eder.  Emir, Asu'ya istediği soruları sorabilmek için Kemal'i aşkam zorundadır ancak iki azılı düman arasındaki hatlar artık daha keskinleşmiştir. Zeynep ise Asu saysesinde bebeğini kurtarır ve hayatı için yeni bir plan yapar. Kemal'in evine yerleşir. Zeynep bu hamlesiyle de Nihan'ın şüphelerinden kurtulamaz. Kemal ise Nihan'dan uzak durmaya çalışsa da yolları kesişmeye devam eder. Kemal ne kadar kızgın olsa da gözleri yine onun üzerindedir. Hakkı deşifre olmamak adına Asu'dan saklı çok riskli bir tercih yapar.  Kader Nihan’la Kemal’in hayatına yeni düğümler atarken, yaşanacaklar kimsenin tahmin edemeyeceği boyutlara ulaşacaktır. 

Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem