Kara Sevda 29. bölümde silah sesi!

Büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Kara Sevda bu hafta 29. bölümle seyirci ile buluşacak.

Büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Kara Sevda bu hafta 29. bölümle seyirci ile buluşacak. Sevilen dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında heyecanın yine doruğa çıkacağının ipuçları verildi.

Kara Sevda 29. bölüm fragmanında Kemal, Emir'le hesaplaşmak istiyor. Ve bunun için oldukça tehlikeli bir yolu seçerek silah çekiyor. Kemal silahını çekerek "Bu gece bu hesap bitecek. Ya sen bitireceksin ya da ben." diyor. Rus ruleti mi oynayacağız diye soran Emir, Kemal'den "İçine biraz Türk motifi koydum" yanıtı alıyor. Kemal "Birbirimize sıkacağız. Kaderimizi şansımız belirlesin" diyor ve o esnada silah sesi duyuluyor. Silah seiyle beraber Nihan'ın korku dolu gözleri ekrana geliyor... Bakalım yeni bölümde neler olacak?

Dizide geçen hafta neler oldu?

Emir tehditleri sonucunda Nihan'ı Kemal'den koparır. Yapabileceklerini göstermek isteyen Emir, Leyla'yı bıçaklatıyor. Kemal ise neler olduğunu öğrenebilmek için Nihan'ı ikna etmeye çalışsa da Nihan ona Emir'in tehditlerinden bahsetmeyerek eve geri döndü. Leyla'nın bıçaklandığını öğrenen Kemal ise Nihan'ın dönüşünde Emir'in parmağı olduğunu anladı ve intikam için kolları sıvadı. Zehir'den silah isteyen Kemal final sahnesinde Emir'in odasına kadar girdi...

Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler