Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanıt Ateş Üstünde son bölümde neler oldu? İşte detaylar

Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Kanıt Ateş Üstünde bu akşam 5.bölümle izleyenlerle buluştu. Aksiyon dolu dizi yine seyircileri ekran başına topladı. Kanıt Ateş Üstünde 6. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Kaan ve Rüzgar’ın hayatı, Ömer’in gelişinden sonra geri dönüşsüz bir şekilde değişmeye başlar. Ömer bir yandan Rüzgar’ı kalbinden yakalayacak şeyler yaparken diğer yandan da Kaan’ı delirtecek tehlikeli bir oyuna soyunmuştur.

Bölüm Özeti...

Hayattaki en büyük ve de belki de tek korkusu Rüzgar’ı kaybetmek olan Kaan, önce bocalasa da sonra silkinip gücünü tekrar kazanacak bir hamle yapar. Kaan kendi tarafında Ömer konusuyla uğraşırken Asya ile aralarında çekim de devam etmekte ancak onları yavaşlatan birçok şey yaşanmaktadır.  Bu arada Ömer’in ilgi alanına Asya da girmiştir. Rüzgar’ın gündemindeyse bir yandan kitabının hazırlıkları, diğer taraftan ise sonunda Prof. Dr. Sevil Atasoy ile birlikte çalışıyor olmanın heyecanı vardır. Ekibin elindeki vakanın eski bir cinayetle benzerliği Sevil Atasoy’u Masumiyet Projesi kapsamındaki bir dosyaya götürmüştür. Sevil Hoca daha hızlı yol alabilmek için Rüzgar’ı yanına asistan olarak alır. Cinayet masası ise kurbanlarını öldürdükten sonra ağızlarının içine akide şekeri bırakan bir katille karşı karşıyadır. Art arda ölü bulunan yaşlı ve zararsız insanların katili kimdir? Ekip üyelerinin dikkati, Kaan’la Asya’nın dedektiflik becerisi ve Sevil Hoca’nın bilgisi ile geçmişte yakalanamayan seri katil bu sefer bulunabilecek midir?

Geçen hafta neler oldu?

Sonunda beklenen olur ve Kaan Rüzgar ve Ömer karşılaşır. Ömer öyle bir sürprizle gelmiştir ki bütün dengeleri değiştircektir. Aynı zamanda Kaan için zorlu bir süreç başlamıştır. Derdine Rüzgar'a anlatamamaktadır.  Ömer'in  planlarıyla beklenmedik bir şekilde Rüzgarın kitabıyla ilgili gelişmeler hızlanırken; Rüzgar Ömer ve Kaan artık yeni olayar beklemektedir. Her ne kadar herkes haklı olsada birbirlerinin mutsuzluğu olacaklardır. Kaan'ın Asya ile arasındaki yemek hem onları yakınlaştırırken hemde yeni tereddütlere yol açarlar. Gelen cinayet ihbarı ile gündem bir anda değiş ve duyguları yerine işlerine yoğunlaşırlar. Önlerindeki vaka ise meşhur olmaya çalışan genç kızların tehlikelere  açık dünyasına götürcek. Çocuklarını ellerinde tutamayan aileler, bir model ajansı ve oyuncu adayların tecrübesizliğinden yararlanarak onların hayallerinİi sömüren kişiler... Ekip ise bu karmaşanın için de olayı çözmeye ve şüphelileri yakamakla uğraşıcaktır.  Prof. Dr. Sevil Atasoy’un verdiği bilgiler delillere farklı bir boyut katarken ekibimiz her zaman olduğu gibi görünmeyenin, yani hikayenin gizli parçalarının peşine düşecektir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem