Kanıt: Ateş Üstünde 1. Bölümünde sular durulmadı!

Kanıt: Ateş Üstünde 1. Bölümde neler yaşandı

Kanıt: Ateş Üstünde 1. Bölümünde sular durulmadı!

Kanal D’nin yeni dizi olan Kanıt: Ateş Üstünde dizisi yayın hayatına başladı. İddialı bir giriş yapan dizide hız hiç eksik olmadı. ANSNULOOK Yapım şirketi üstlenirken Abdullah Oğuz ve Muzaffer Yıldırım yapımcılığını yapıyorlar. Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz oturuyorlar. Daha ilk bölümünde bile reytinglerde büyük başarı elde etmeyi sağladı. 

Kanıt: Ateş Üstünde 1. Bölümde neler yaşandı ve dizinin konusu?

Yetimhaneye bırakılan iki kardeş Kaan ve Rüzgâr kardeşlerin hayat hikâyelerini konu alır. Birbirlerinden başka güvenecek kimseleri yoktur. Kaan 5 Rüzgâr 2 yaşında başlayan bu yetimhane hayatlarında kendilerine yeni bir yol çizmeye başlarlar. Kaan Polis olurken Rüzgâr ise cinayet yazarı olur. Ömer’in ortaya çıkması iki kardeş için beklenmedik bir olay olur. Çocukken arkadaş olan Kaan ve Ömer’in karşısında artık Rüzgâr bulunmaktadır. 
Bütün bu olanların yanı sıra Kaan zekâsı sayesinde genç yaşına rağmen birçok cinayeti çözdü. Çok iyi bir ekip ile çalışan Kaan sürekli didiştiği Asya ile sonradan büyük bir aşk yaşayacaklar.

Oyuncu kadrosu ve karakterler:
Tansel Öngel: Kaan
Ahmet Olgun Sünear: Rüzgar 
Başak Güröz: Asya
Gurur Aydoğan: Ömer
Okday Korunan: Enver
Müge Mertson: Melek
Ebru Aytemur: Melis
Mustafa Açılan: Ozan
Hayati Akbaş: Tolga
Güvenç Selekman: Arif
ÖyküCandanadam: Naz
Bennur Duyucu: Kevser
Duygu Şen: Bilge
Dila Uluca: Eylül
Çağatay Atasagun: Savcı

Genel Koordinatör: Evren Oğuz
Proje Danışmanı: Prof. Dr. Sevil Atasoy
Hikâye: Selin Atasoy
Senaryo: Ahmet Saatçioğlu, Ayşe Teker Dereköylü, Pınar Erkum
Uygulayıcı Yapım: Mahmut Kayımtu
Proje Koordinatörü: Gözde Yılmaz
Görüntü Yönetmeni: Ferhat Uzundağ
Sanat Yönetmeni: Hasan Doğan

Tansel Öngel Kimdir?

24 Eylül 1976 yılında Kilis’te dünyaya gelen oyuncu 200 yılında Trabzon devlet tiyatrosunda göreve başladı. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosunda görev yapan oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Alvise Gritti rolüne hayat verdi.
Rol aldığı diziler:
Yaz’ın öyküsü, Son Mektup, Benim İçin Üzülme, Muhteşem Yüzyıl, Geniş Aile, Kılıç Günü, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Elveda Derken, Adak, Güz Yangını, Avrupa Yakası, Uy Başıma Gelenler, Kısmet
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler