İlker Ayrık ile Var mısın Yok musun!

İlker Ayrık ile Var mısın Yok musun ramazan ayında ekranları süsleyecek

İlker Ayrık ile Var mısın Yok musun!

Yaptığı programlar ile adından söz ettiren İlker Ayrık şimdi ise Türkiye’nin efsanevi yarışması olan Var mısın Yok musun yarışmasını sunmaya başladı. Yarışma programı uzun bir aradan sonra Ramazan ayında seyircileri ile bulluşmaya devam edecek. Star TV ekranlarında yer alacak programın yapımını Endemol Shıne Türkiye üstlenmiştir. Yarışmada 500.000 Türk Lirası ve araba ödülü bulunan program Cumartesi ve Pazar akşamları saat 20.00’de sevenleri karşısında boy gösterecek.
İlker Ayrık Kimdir?
 

16 Ekim 1979 yılında Balıkesir’de doğdu. Babasını 9 yaşındayken kaybetti. Mühendis olmak isteyen Ayrık Lise yıllarında tiyatro ile tanışınca tüm düşünceleri değişti. Daha 18 yaşındayken İstanbul’a gelip hayali peşinde koşmaya başladı. Kadıköy’de eğitim almaya başladı. Devlet Konservatuarında başarılı olamayınca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim almaya başladı.
2000 yılında tiyatro, reklam ve dizilerde kendini göstermeye başladı. 2009 yılında Sanem Ayrık ile evlenen Ayrık’ın Ferit adında bir oğlu oldu.
Filmografisi:
Tatlı Hayat, Kısmet, gizli Patron, 7 Numara, Aslı İle Kerem, Kasabanın İncisi, Omuz Omuza, Müjgan Bey, Kadın Her Zaman Haklıdır, Karınca Yuvası, Son Osmanlı Yandım Ali, Kuzey Rüzgarı, Başımın Belası, Çocuk, Gökten Üç Elma Düştü, Babam Adam Olacak, Cesaretin Var mı Aşk, A.R.O.G, Geniş Aile, Seksenler, Ramazan Güzeldir, Memlekette Demokrasi Var, Kedi Özledi, Çakallarla Dans 1-2-3, Yapışık Kardeşler
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler