Hüsnü Çoban öldü mü? Özgür Ozan’dan dikkat çeken paylaşım

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın geçen hafta yayınlanan bölümünün ardından gözler yeni bölüme çevrildi.

Hüsnü Çoban öldü mü? Özgür Ozan’dan dikkat çeken paylaşım

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın geçen hafta yayınlanan bölümünün ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Geçen bölümün finalinde vurulan Hüsnü Çoban’ın ölüp ölmediği konusu büyük merak uyandırırken adeta Türkiye’nin gündemine oturdu. Youtube’da vurulma anı videosu 1 Milyonu aşan sahne ardından merak edilen tek soru “Hüsnü Çoban öldü mü ?” oldu.

Geçen haftanın haftadan beri gündemde olan dizide neler olacağı merakla beklenirken Arka Sokaklar’ın 399. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan fragmanda hastanede Hüsnü’ye müdahale yapıldığı görülüyor.Bütün aile ve arkadaşları gözyaşları içinde ameliyathane kapısında bekliyor… Bakalım yeni bölümde neler olacak? Bu sorunun cevabı Cuma günü belli olacak…

Önceki bölümde neler olmuştu?

Polis ekiplerine silahlı saldırı düzenlenirken, Hüsnü polisleri kurtarmaya çalışırken Maruf’un ateş açması sonucu sırtından yaralanıyor ve yere yığılıyor. Bütün ekip telaşa kapılıp olay yerine gitmek isterken Hüsnü ise artık bilincini kaybetmiştir… Rıza Amire kalan ise ailesine haber vermektir…

Hüsnü Çoban vurulma sahnesi

Öte yandan Hüsnü karakterine hayat veren Özgür Ozan sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ozan, ekip arkadaşlarıyla bir fotoğraf paylaşarak “"400 bölüm çok güzel abiler, çok güzel ablalar tanıdım! Çok güzel dostlarım oldu! Çok güzel kardeşlerim oldu! Çok güzel günlerimiz geçti! Bunları para versen yaşayamazsın. Bir de üzerine para verdiler!"” notunu düştü. Bu paylaşım hayranları tarafından diziden ayrılacağı şeklinde yorumlanırken bir çok kişi “Sen olmazsan diziyi izlemeyiz” şeklinde fotoğrafa yorum yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem