Hotmail girişi ile mail kontrolü yapmak çok kolay

Teknoloji çağının gelişmesi internet hizmetinin her alanda büyümesini sağladı. Bu noktada haberleşme aracı olarak bir çok sistem kullanırken mail için kullanılan en büyük sistem Hotmail oldu. Yıllardır bu alandaki öncülüğünü sürdüren sistem kolay e posta

Hotmail girişi ile mail kontrolü yapmak çok kolay
Teknoloji çağının gelişmesi internet hizmetinin her alanda büyümesini sağladı. Bu noktada haberleşme aracı olarak bir çok sistem kullanırken mail için kullanılan en büyük sistem Hotmail oldu. Yıllardır bu alandaki öncülüğünü sürdüren sistem kolay e posta gönderimi alımı ve arşivleme imkanını sağlıyor.
 
Ücretsiz edinilen bir hotmail hesabı ile tüm sitelerde üyelikler oluşturabilir, mail kontrollerinizi sağlayabilir ve önemli bir iletişim aracı olarak kullanabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra kayıt ol butonuna tıklayarak yeni bir hesap açabilirsiniz. Sizden istenilen bilgileri girmenizin ardından kaydınızı tamamladıktan sonra e posta hesabınız açılmış olacaktır.
 
Öte yandan var olan bir hesabınızın şifresini hatırlamıyorsanız, yeni bir şifre tanımlayarak mailinize ulaşabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken "Şifremi unuttum" butonuna tıkladıktan sonra daha önce belirlemiş olduğunuz telefon numarası ya da tanımladığınız başka bir mail hesabını kullanabilirsiniz. Ayrıca belirlemiş olduğunuz güvenlik sorusu ile de işleminizi gerçekleştirebilir yeni şifrenizi edinebilirsiniz.
hotmail.png
 
HOTMAİL ÖZELLİKLER
 
Sistemde bir çok özellik basit bir yapıyla sizlere sunulmaktadır. Gelen kutusu, giden kutusu, çöp ve istenmeyen mailler kutusunun yanı sıra saklamak istediğiniz postaları tutup klasörlere bölebileceğiniz arşiv de mevcuttur. Ayrıca toplu mail gönderiminin yanı sıra toplu mail temizleme de işinizi kolaylaştıracaktır. Bu özellikleriyle Hotmail ya da yeni adıyla Outlokk dünyanın en çok kullanılan eposta sistemi oldu.
 
Oturum açmak için  https://login.live.com/ sayfasına gidebilirsiniz.
 
TARİHİ
 
1995 yılında "Sabeer Bhatia" ve "Jack Smith" tarafından kurulmuştur. O dönemde tarayıcı üzerinden kullanılabilinen ilk e-posta programı olmuştur ve 4 Temmuz 1996 tarihinde tamamen kullanılabilir hale gelmiştir. ismi Jack ve Sabeer yeni servislerine isim bulmaya çalıştıkları sırada HTML harflerini çağrıştırdığı için seçilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem