Hotmail eposta işlemlerinin kolay yolu

İnternetin vazgeçilmezi olan eposta işlemlerinin en kaliteli adresi hotmail olarak gösteriliyor. Mail işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz basit bir arayüzü kullanıcıya sunan bu sistemi kullanmakta oldukça basit.    Eposta gönderme, alma işlemlerinizi e

Hotmail eposta işlemlerinin kolay yolu
İnternetin vazgeçilmezi olan eposta işlemlerinin en kaliteli adresi hotmail olarak gösteriliyor. Mail işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz basit bir arayüzü kullanıcıya sunan bu sistemi kullanmakta oldukça basit. 

Eposta gönderme, alma işlemlerinizi en kolay hale getiren Hotmail ayrıca arşivlemeye de imkan veriyor. İstediğiniz anda kolayca alacabileceğiniz bir hesapla hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bütün sitelerin üyeliklerinde geçerliliği olan Hotmail'e kayıt olmak için Buraya tıklayın. Önünüze gelecek sayfada yeni üyelik işlemini seçerek formdaki bilgilileri doldurmanız yeterli olacaktır.

hotmail.png

Şifrenizi unutmanız durumunda ise size bir kaç seçenek sunulmakta.Bunun için ilk olarak hotmail anasayfasında şifremi unuttum butonuna tıklayın. Ardından karşısınıza çıkacak seçeneklerden, telefon numarası ile, başka bir mail ile ve güvenlik sorusu cevabı ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. 

ÖZELLİKLER

Sistemde bir çok özellik basit bir yapıyla sizlere sunulmaktadır. Gelen kutusu, giden kutusu, çöp ve istenmeyen mailler kutusunun yanı sıra saklamak istediğiniz postaları tutup klasörlere bölebileceğiniz arşiv de mevcuttur. Ayrıca toplu mail gönderiminin yanı sıra toplu mail temizleme de işinizi kolaylaştıracaktır. Bu özellikleriyle Hotmail ya da yeni adıyla Outlokk dünyanın en çok kullanılan eposta sistemi oldu.

TARİHİ

1995 yılında "Sabeer Bhatia" ve "Jack Smith" tarafından kurulmuştur. O dönemde tarayıcı üzerinden kullanılabilinen ilk e-posta programı olmuştur ve 4 Temmuz 1996 tarihinde tamamen kullanılabilir hale gelmiştir. ismi Jack ve Sabeer yeni servislerine isim bulmaya çalıştıkları sırada HTML harflerini çağrıştırdığı için seçilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler