Hayatımın Aşkı 9. Bölümde Gökçe gözyaşlarını tutamıyor!

Hayatımın Aşkı 9. Bölümünde beklenmedik sürprizler yaşanıyor

Hayatımın Aşkı 9. Bölümde Gökçe gözyaşlarını tutamıyor!

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Hayatımın Aşkı bu akşam 9. Bölümü ile sevenleri karşısına çıkamaya hazırlanıyor. Lucky Red Film & TV’nin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Ketche Kirvavac oturuyor. Bu akşam saat 20.00’de ekranlara gelen dizinin başrollerinde Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu oynuyor.

Geçen Hafta Neler Oldu?
Gökçe’nin yardımları ile yeni reklam ajansını kuran Demir, aynı zamanda Duru ile müşteri yarışına girer. Duru ise boş durmaz Demir ve Gökçe’nin arasını bozmak için Ayça’yı görevlendirir. Dur ve Kaan ise aynı evde kaldıkları için Kaan zor anlar yaşar.
Hikmet ise Rezzan’a kendini affettirmeye çalışır.

Haber:
Dizinin ilk yönetmeni Hakan Kırkavaç olaylı bir şekilde ayrıldı. Ardından 2 yönetmen daha geldi. Son olarak Ödüllü yönetmen Uğur Yayğcıoğlu ile anlaşma sağlandı.

Konusu:
Gökçe 237 reklam ajansında çalışan genç güzel biridir. Tüm arkadaşları evlenmiş yada evlenmek üzeredir. Bu duruma çok üzülen Gökçe işe yeni bir sevgili yapmakla başlar. Gözüne reklam ajansının sahibi Demir’i kestirir. Bunun için Kaan ile birlik olur ve Demir’i elde etmek için yeni oyunlar oynar.

Oyuncu Kadrosu:
Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Yonca Evcimik, Avni Yalçın, Ayşegül İşsever, Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parasayar
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem