Hayatımın Aşkı 8. Bölümünde sürpriz gelişmeler!

Hayatımın Aşkı 8. Bölümü pazar akşam yeni bölümü ile sevenleri ile buluşacak

Hayatımın Aşkı 8. Bölümünde sürpriz gelişmeler!

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Hayatımın Aşkı 10 Temmuz Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Serkan Çayoğlu ve Hande Doğandemir ile başrolleri oynadığı dizinin yapımını Lucky Red Film &TV üstlendi. Şebnem Aşkın’ın yapımcısı olduğu dizide Senaryo Ekin Atalar-Gökhan Horzum’a ait. Yönetmen ise Osman Taşçı’dır.

Geçen Hafta Neler Oldu?
İşten ayrılan Demir kendi işini kurma peşine düşer. Gökçe ise Demir’in hiç peşini bırakmaz sürekli yanında olur. İşleri düzeltme yoluna gider. Bartu’nun başı davulcu sayesinde derde girer. Hikmet hastayım dediği oyuna devam eder. Tam istediğine ulaşacağı sırada Rezzan işin gerçeğini anlar. Hikmet yaptığına pişman olur ve kendini affettirmeye çalışır.

Konusu:
237 reklam ajansında çalışan gökçe evlenmemiş ve çevresinde ki herkes evlendi ya da evlenmek üzeredir. Bu duruma canı sıkılan Gökçe sevgili yapmak ister ve gözüne ajansın sahibi Demir’i kaptırır. Demir’i elde etmek için Kaan’ı yanına alır. Bu üçlü arasında ki maceraları konu alır.

Oyuncu Kadrosu:
Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berek Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Avni Yalçın, Ayşegül İşsever, Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parayasayar, İlay Erkök, Gizem Terzi, Yonca Evcimik
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler