Hayatımın Aşkı 10. Bölümde sürpriz ayrılık!

Hayatımın Aşkı 10. Bölüm Pazar akşamları Kanal D ekranlarında seyirciler karşısına çıkacak

Hayatımın Aşkı 10. Bölümde sürpriz ayrılık!

Yazın iddialı dizilerinden biri olan Hayatımın Aşkı Kanal D ekranlarında Pazar günü sevenleri ile buluşacak. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Hande Demirdoğan paylaştığı dizi Pazar günü seve-nleri ile buluşacak.

Hayatımın Aşkı 10. Bölüm Fragmanı…

Geçen Hafta Neler Oldu?
Gökçe, Demir’in “balo gecesine katılıp ilk dansı biz yapacağız” sözlerine çok heyecanlanır.
Bunun üzerine vals öğrenmeye başlar. Ayça’nın ise gece için birçok planlar yapar. Azize Hanım yeni koleksiyonu için Demir ile anlaşır. Defileden ise Gökçe sorumludur. Bunun altından ailesinin desteği ile kurtulur. Demir, Gökçe’nin babasının yazdığı mektubu okur. Sema ve Yonca’nın Bartu’ya olan siniri devam eder. Rezzan ise tablosunun satılmasından dolayı mutlu olur.

Konusu:
Ajans 237 reklam ajansında çalışan Gökçe evlenmemiş ve sevgilisi olmamış biridir. Tüm arkadaşları ise evlenmiş ya da evlenmek üzeredir. Bu duruma sinirlenen Gökçe işe sevgili bulmak ile başlar. İlk olarak Ajansın sahibi Demir’i gözüne kestirir. Bunun için arkadaşı Kaan’dan yardım ister.

Oyuncu Kadrosu:
Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Yonca Evcimik, Avni Yalçın, Ayşegül İşsever, Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parasayar

Yapım: Lucky Red Film & TV
Yapımcı: Şebnem Aşkın
Hikâye: Şebnem Aşkın
Senaryo: Ekin Atalar, Gökhan Horzum
Yönetmen: Uğur Yağcıoğlu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv