Hayatımın aşkı 10. Bölüm Demir’in Gökçe’ye sürprizi!

Hayatımın aşkı 10.bölüm heyecan hız kesmiyor.

Hayatımın aşkı 10. Bölüm Demir’in Gökçe’ye sürprizi!

KANALD’nin sevilen dizisi bu aksam 10. Bölüm ile karşınıza çıkacak. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu’nun oynadığı dizide heyecan dorukta. Yapımcılığını Lucky Red Film & TV’nin üstendiği dizi bu akşam saat 20.00 da sevenleriyle buluşuyor.

Hayatımın aşkı 10. Bölüm özeti ve fragmanı…

Dizinin 2. Fragmanı…

Gökçe ve Demir’i ayırmaya çalışan duru planlarından vazgeçmiştir. Duru Ayça’ya artık işten çıkması gerektiğini her şeyin değiştiğini söyler. Duru’nun yaptığı plan artık Gökçe ve Kaan’ı birbirinden ayırır. Ama Ayça’nın Demir’e olan ilgisi her şeyi değiştirir. Birbirlerine olan ilgileri çıkar çatışmasına yol açar ve savaş başlar. Duygularını saklamaktan vazgeçen Demir evinde Gökçe’ ye sürpriz hazırlar. Durunun gerçek yüzünü gören Kaan onu hayatından tamamen çıkartır. Duru’nun son bir planı vardır. Duru hem Demirle hem de Kaan’la gökçenin arasını bozacaktır. Bir yanda da ilişkilerini düzeltmeye çalışan Bartu kendini affettirmeye çalışırken iyice mahveder. Sema ve Bartu’nun ilişkileri çıkmaza girer.

Geçen Hafta Neler Oldu?

Hayatımın aşkı  9. Bölümde gökçe balo gecesi kötü bir sürprizle karşılaşıyor.
Balo gecesi ilk dansı biz yapacağız diye Demir Gökçe’yi heyecanlandırır. Harıl harıl vals öğrenmeye çalışan gökçe bir yandan da bunun gerginliğini yaşıyor. Ama ayça gece için farklı planları vardır. Moda tasarımcısı Azize Hanım, yeni koleksiyonu için Demir ile anlaşır. Defilenin organizasyonundan gökçe sorumludur. Bu sorumluluğun altından ailesinin yardımıyla kalkmaya başarır. Demir tesadüfen babasının yazdığı mektubu bulur ve gözlerine inanamaz. Kaan ve Duru’nun ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Yakınlaşmaya başlarlar.

Konusu:
Gökçe 237 reklam ajansından evlilik meraklısı olan bir kadındır. Bütün arkadaşları evlenmiş yada evlenmek üzere olan gökçe bu duruma üzülür ve iş başına düşer. Ajan sahibi demiri gözüne kestirir. Demirle birlikte olmak için Kaan’la ittifak yapar. Hikaye Gökçe Demir ve Kaan etrafında gelişir.

Oyuncu Kadrosu:
Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Yonca Evcimik, Avni Yancın, Ayşegül İşsever, Deniz Barut, Seda Türkmen , Murat Parasayar, İlay Erkök, Sarpcan Köroğlu

Hande Doğandemir kimdir?

22 kasım 1985 yılında Ankara’da doğan oyuncu üniversite eğitimini Ankara üniversitesi dil ve tarih coğrafya fakültesi sosyoloji bölümünü bitirdi. Üniversite son sınıfta erasmus yapan oyuncu Fransa’nın Lille şehrinde okudu.  İşe kamera arkasında başlayan oyuncu ardından TRT’de sunuculuğa başladı.

Filmografisi:
Herşey Aşktan, Bana Masal Anlatma , Racon: Ailem İçin, Güneşi Beklerken, Leyla İle Mecnun, Şubat, Böyle Bitmesin, İbreti Ailem, Sen De Gitme, Keskin Bıçak,  Kahramanlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem