Hayat Sevince Güzel neden bu hafta yayınlanmayacak?

Hayat Sevince Güzel 5. Bölümü ne zaman yayınlanacak?

Hayat Sevince Güzel neden bu hafta yayınlanmayacak?

FOX TV ekranlarında yayınlanan yeniz dizi Hayat Sevince Güzel kısa zaman içinde birçok kişi tarafından beğenilmeyi başardı. Belirli bir hedef kitlesine sahip olan dizi bu hafta yayınlanmayacağını duyurdu. Bayram arifesine gelmesi nedeniyle yayınlanmayacağı açıklandı. Kanal bayrama özel yayınlara yer vermesi nedeniyle dizi bu hafta yayınlanmayacak.
Yapımını Limon Film’in üstlendiği Yapımcılığını ise Hayri Aslan’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Eray Koçak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Hülya Koper yazıyor.
Hayat Sevince Güzel 5. Bölüm fragmanı..
 

Geçen Hafta neler oldu?
Şıpıldak köyü bir seçim yapma durumunda kalır sonucu Zarife’nin oyu belirleyecektir. Yıllar önce Zarife’nin çocukluluk arkadaşı Zeynep gelir. Barış ise geçmişi ile yüzleşmek durumunda kalır. Bu durum Barış ve Zarife’nin arasının bozulmasına neden olur. Şinasi ise hala sihirli merhemin formülü bulmak için elinden geleni yapar. Muhtar ve Rüstem ise yeni planlarına Zarife’yi de eklerler.

Konusu:
Göçer ailesi İstanbul’da gerçekleştirdikleri soygun sonrası kaçmak zorunda kalırlar. Kendilerini egede Şıpıldak adlı bir köyde bulurlar. Barış ve Savaş, köyün güzel kızlarından olan Zarife’ye ilgi duymaya başlarlar. Yaşanan bu aşk üçgeni gün geçtikçe gerçekleşir. Yaralanan Şinasi Göçer ise kendisini iyileştiren bu şıpıldak otunun formülünü bulma yoluna gider.  

Dizinin oyuncu Kadrosu:
Ekin Mert Daymaz: Savaş Göçer
Algı Eke: Zarife Toprak
Burak Çelik: Barış Göçer
Öykü Çelik: Emine Toprak
Uğur Çavuşoğlu: Salih
Macit Koper: Dede
Hakan Meriçliler: Şinasi Göçer
Sema Atalay: Şefika
Sade Telciler: Fatoş
Anıl Çelik: Bakkal Yaşar
Ali Düşenkalkar: Rüstem Özkan
Ali Erkazan: Muhtar Soylu
Lemi Filozof: Osman
Onur Özaydın: Ömer
Deniz Baytaş: Asuman
Ayşen Sezerel: Hatice
Yeliz Akkaya: İlknur
Neşem Akhan: Seher
Şennur Nogaylar: Hasine
Batuhan Aydar: Samet
Hasan Denizyaran: Erkan
Ömür Özdemir: Selim
Deniz Alpaslan: Zeynep
 
Algı Eke Kimdir?

16 Eylül 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini bitirdikten sonra Berlin’e giden oyuncu Dramaturji okudu. Türkiye’ye geldikten sonra Oyunculuk hayatına adım attı. Baba Ocağı adlı dizide ilk oyunculuk performansını sergiledi.
Filmografisi:
Mazi Yarası, Kedi Özledi, Guruldayan Kalpler, Yok Artık, Kaygı, Kaçma Birader, Baba Ocağı, Düriye’nin Gügümleri, Keşanlı Ali Destanı, Annem Uyurken, Galip Derviş, Ayrılsak Da Beraberiz
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem