Hayat Sevince Güzel 6. Bölüm Zarife’nin imtihanı!

Hayat Sevince Güzel 6. Bölüm bu akşam sevenleri ile buluşacak

FOX TV kanalının sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel bu akşam yeni bölümü ile seyircileri karşısına geçecek. Yeni bölümde heyecanın dorukta olduğu 6. Bölümde Zarife, Barış ve Savaş arasındaki aşk üçgeni nasıl sonuçlanacak.

Hayat Sevince Güzel 6. Bölüm özeti ve fragmanı…

Savaş Zarife’ye olan aşkını itiraf ederken Barış bu olanları görür ve hemen Zarife’nin karşısına çıkar. Zarife’yi kendisinin daha çok sevdiğini Barış’ın sevgisinin sahte olduğunu söyledi. Zarife ise ikisine de inanmıyor ve onlara “Niye benim peşimdesiniz siz? Ya da şöyle sorayım... Neyin peşindesiniz siz?!” sorusunu yöneltiyor. Bu soruyu cevaplayan Zarife’yi kazanacaktır. Ama Barış’ın önce Zarife’nin güvenini de kazanması gerekiyor. Zarife’yi isteyen bir diğer kişi ise Ömer’dir. Ömer Rüstem Ağa’dan akıl alır. Bu arada Samet ve Emine gerçeği öğrenirler ve çok üzülürler.

Konusu:
İstanbul’da soygun yapan Göçer ailesi kaçmak isterler. Kendilerini ege’de Şıpıldak köyünde bulurlar bu arada Şinasi Göçer yaralanır. Köyün en güzel kızı olan Zarife ise Şıpıldak otu ile iyileştirir Şinasi’yi. Bu formülün peşine düşen Şinasi her yolu dener. Aynı zamanda Göçer ailesinin iki kardeşi Savaş ve Barış Göçer Zarife’yi etkilemeye çalışırlar bu aşk üçgeni üzerinde devam eden bir konuya sahip.

Oyuncu Kadrosu:
Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Sema Atalay, Seda Telciler, Anıl Çelik, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Damla Alparslan, Tolga Öztürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem