Hayat Sevince Güzel 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Sevince Güzel yeni bölümü ile ekranlardaydı

Hayat Sevince Güzel 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların yeni dizilerinden Fox tv'de yayınlanan Hayat Sevince Güzel 20 Haziran pazartesi akşamı 3. bölümü ile izleyenlerle buluştu. İlk bölümleriyle beğenilen dizi izleyenlere hem romantik hem de komik dakikalar yaşatıyor.  Hayat Sevince Güzel 4. bölüm fragmanı yayınlandığında da burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Savaş ve Barış planlar yaparak Zarife'yi etkilemeyi başarmıştır. avaş ve Barış’ın ilgisi karşısında duygu karmaşası yaşayan Zarife aşkı sorgulamaya başlar. Halil Dede, geleceğine inandığı Fadime’si için tepedeki evde hazırlık yapmaktadır. Şinasi Osman’ın da desteğiyle Muhtar’ın ve Rüstem’in muhalefetine karşın köyde kalma planı yapar. Şıpıldak köyü halkı Göçer ailesi gitsin mi yoksa kalsın mı sorusuna halk oylamasıyla cevap aramaktadır. Göçer ailesi köyden gidecek mi, kalacak mı? Sonucu kimin oyu belirleyecek? Osman, Emine’yi aldatıyor mu? Hatice’nin dolduruşuna gelen Emine, Osman’dan nasıl öç alacak? Zeynep’in köye gelişiyle neler değişecek?


GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Savaş ve Barış namlunun ucundadır... Acaba ikiliyi, Halil Dede’nin emektar çiftesinden kurtaracak kişi Zarife midir? Üstelik onları hedefine alan yalnız Halil Dede değildir... Muhtar Soylu ve Rüstem Ağa da, Şıpıldak’a iyiden iyiye alışan Göçerleri köyden göndermek için elinden geleni ardına koymamaktadır. Şıpıldak merhemiyle derdine deva bulan Şinasi ise tabii ki bununla yetinmemektedir... Merhemin gizli formülünü ele geçirmek için bir yandan Halil Dede’yi türlü kurnazlıklarla kandırmaya çalışmakta, öte yandan ise Savaş ve Barış’ı farklı bir taktik izlemeleri için yönlendirmektedir. Osman ise Emine’yle evlenmek için biraz daha beklemek zorundadır... Fakat Osman Mecnun’a dönmüştür... Nasıl beklesin? Gerekirse çölleri aşar, dağları deler. Bakalım Osman’ın çabaları sonuç verecek, Emine’ye kavuşabilecek midir? Köyün yeni gözdeleri Savaş ve Barış’a tutulan İlknur ve Seher’in önünde koskoca bir engel vardır: Rüstem Ağa! Gönül işlerinden hiç anlamadığı gibi acıması da olmayan Rüstem Ağa verdiği cezalarla kızlarını yola getirebilecek midir? Savaş ve Barış, adım adım Zarife’yi etkilemeye çabalamaktadır. Şimdiye dek başa baş giden tutku dolu bu yarışta Barış Zarife’ye hiç olmadığı kadar yaklaşır... Bakalım Zarife’yi Barış’a kaptırmak istemeyen Savaş arayı kapatabilecek midir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler