Hayat sevince güzel 10. bölümüyle bu akşam fox ekranlarında

Fox ekranların yaza bomba gibi düşen dizi Hayat Sevince Güzel bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Limon film'in yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik, Hakan Meriçililer gibi usta isimlerin yer aldığı Hayat Sevince Güzel 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına toplayacak. Fox TV nin her pazartesi saat 20:00 da ekranlara gelen dizide bu akşam Savaş ve Zarife’nin birbirlerine olan duyguları iyice ortaya çıkıyor.


Geçen Hafta Ne Oldu?

Zarife, Savaş’a karşı hissettiklerini ağzından kaçırmıştır. Bunu duyan Savaş aşkını doya doya yaşamak ister fakat Zarife her zamanki Zarife’liğini yapıp kaçar. Savaş Zarife’nin inadını kırmakta kararlıdır. Bu kez bambaşka bir yol izler ve Zarife-Savaş aşkındaki dengeler değişir. Artık Zarife Savaş’ın peşindedir… Savaş öyle bir hamle yapar ki, Zarife onu bir an olsun yalnız bırakamaz. Zarife’yi Savaş’ın peşine takan sebep, izleyenlerde heyecan yaratacak. Zeynep Barış’ı geri kazanmayı iyice kafasına koymuştur. Ona öyle şeyler söyler ki, Barış ne diyeceğini bilemez.

İlk defa Zeynep’e karşı yumuşar ve aklı karışır. Bakalım bu kez Zeynep Barış’ın kalbine girmeyi başarabilecek mi? Osman ve Samet arasındaki Emine rekabeti düelloya dönüşür. Bu düello Osman ve Samet arasındaki gerilimi iyice arttırır. Bir yandan da Osman İlknur’la zorla evlendirilmek üzeredir. Birbiriyle evlenmek istemeyen bu komik ikili, ailelerini bu işten vazgeçirmek için her şeyi yaparlar. Fakat Rüstem ve Muhtar’ı ikna etmek pek kolay olmayacak… Zarife ve Savaş tüm günlerini beraber geçirirken başlarına öyle bir şey gelir ki, Savaş hayatını tehlikeye atmak zorunda kalır. Zarife’nin gözünde Savaş’ı kahraman yapan şey ne olacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler