Hayat Şarkısı yeni bölümde Hülya evden gidiyor mu?

Kanal D’nin sevilen dizileri arasında yer alan Hayat Şarkısı bu akşam 12. Bölümü ile ekranlara gelecek.

Hayat Şarkısı yeni bölümde Hülya evden gidiyor mu?

Kanal D’nin sevilen dizileri arasında yer alan Hayat Şarkısı bu akşam 12. Bölümü ile ekranlara gelecek. Sevilen dizinin fragmanı da yayınlanırken seyirciyi yine ekrana kilitleyecek bir bölümle geldiğinin ipuçları verildi.

Hayat Şarkısı 12. Bölümde bu akşam neler olacak? Hülya karar veriyor ve evden gitmek istiyor. Ancak büyük bir tuzağa düşüyor. Hülya, Kerim’in gizli gizli Filiz’le görüştüğünü öğrenir ve çok kızar. Bunun üzerine Kerim’e evden ayrılacağını ve boşanacağını söyler. Böylece Kerim, Hülya’nın herşeyden haberdar olduğunun farkına varır.Diğer yandan Cem ve Zeynep işbirliği yaparak tuzak kurma çabasındadır. Cem, Hülyayı arayıp görüşmek için baskı uygular. Hülya ve Cem bir otelde görüşmek için anlaşırlar. Bakalım yeni bölümde nelerle karşılaşacağız….

Her Salı akşamı saat 20.00’de ekranlara geliyor. Dizinin başrollerinde Burcu Biricik ile Birkan Sokullu yer alıyor. Kadrodaki diğer oyuncular ise şöyle; Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler ve Almila Bağrıaçık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem