Hayat Şarkısı 21. Bölüm sezon finalinde büyük sürpriz!

Hayat Şarkısı dizisi bu akşam sezon finali ile ekranlarda yerini alacak

Hayat Şarkısı 21. Bölüm sezon finalinde büyük sürpriz!

Sevenlerin büyük ilgisini çeken dizi Hayat Şarkısı bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20.00’de izleyici ile buluşacak. Dizi 21. Bölüm ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Eylül ayında tekrar başlayacak dizinin sezon finalinde Hülya tamamen köşeye sıkışmış durumda.

Hayat Şarkısı 21. Bölüm özeti ve fragmanı…

İntikam duygusuyla yanıp tutuşan Cem ve Zeynep Mahir’in annesini kaçırırlar. Mahir Emine anneyi kurtarmak için Hülya’nın sırlarının hepsini anlatmak zorunda kalır. Aylin Kerim’in okuldan atılmasının nedenlerini anlatmak için İstanbul’a gelir. Filiz ve Nurgül Bayram ile görüşmek isterler. Bu görüşmede Mehmet’in annesinin Filiz olduğunu söylemek isterler. Hülya bir köşeye sıkışmış durumdadır. Bir sonraki hamleyi iyi düşünmek zorundadır.

Geçen hafta neler oldu?
Hüseyin Cem’i vurur. Zeynep ise beyin kanaması geçirir. İkili bu olanlardan Hülya’yı sorumlu tutarlar ve intikam almak için işe koyulurlar. Kerim ile Aylin yüz yüze görüşmek için buluşurlar.
Konusu:
Işıklar adında bir köyde yakın arkadaş olan Bayram ve Salih aralarındaki tatsızlığı gidermek için çocukları Kerem ile Melek’i küçük yaşta evlendirirler. Farklı illere taşınan arkadaşlar ne kadar zaman geçse de verdikleri sözleri unutmazlar ve sözlerine sadık kalırlar. Çocukları evlenme çağına geldiklerinde Bayram Salih’in yanına gider ve iki yakın dost çocukları birbiri ile evlendirmek isterler fakat iki genç başkalarına aşıktırlar. Kendilerince bir çözüm yolu bulmak isterler ama işler umdukları gibi gitmez.

Yapım: Most Production
Yapımcı: Gül Oğuz
Yönetmen: Cem Karcı
Senaryo: Mahinur Ergun
Oyuncu Kadrosu: Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler, Deniz Hamzaoğlu, Pelin Öztekin, Deniz Altan, Aydan Taş, Olgun Toker, Almila Bağtıaçık, Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu, Sibel Melek Arat, Taha Yusuf Tan, Aden Duru Orak, Elif Sevinç
Dizinin gelecek sezonunda Müfit karakterini canlandıran Osman Alkaş ve Filiz karakterine hayat veren Amila Bağrıaçık dizide olmayacaklar.

Birkan Sokullu Kimdir?


6 Ekim 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Maltepe Üniversitesinde Radyo TV Programcılığı bölümünü okuyan yakışıklı oyuncu 2003 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında üçüncü oldu. Ardından uzun bir süre profesyonel basketbol oynadı. Oyunculuk kariyeri Dolunay Soysert tarafından başladı. Hayatının dönüm noktasını Küçük sırlar dizisi ile yakaladı. 2014 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt seyt ve Shura dizisinde de rol alma fırsatını yakaladı.
13 Temmuz 2012 yılında Aslı Enver ile evlendi. 26 Ağustos 2015 yılında ise boşandıklarını açıkladılar. Birkan Sokullu şuan da Berrak Tüzünağaç ile beraber.
 Dizileri:
Melekler Korusun, Küçük Kadınlar, Elif, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih, Kurt Seyt& Shura, Cesaret
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem