Hanım Köylü 9. Bölümde Ferit işleri düzeltebilecek mi?

Hanım Köylü bu akşam yeni bölümü ile seyircileri karşısında boy gösterecek

Cumartesi akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Hanım Köylü yeni bölümü ile sevenlerine heyecan yaşatmaya devam ediyor. Yapımcısı Gold Film olan dizinin başrollerini Yusuf Çim ve Gülsim Ali oynamaktadırlar. Aşk hikâyesini komik bir dille ele alan dizinin yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan üstlenmiştir.

Hanım Köylü 9. Bölüm özeti ve fragmanı…

Ferit Bengisu’yu İstanbul’a gönderir. Bunu öğrenen İlkgün, Ferit’e tepki gösterir. Ferit, durumu İlkgün’e anlatmak için fırsat bulmaya çalışır. Songül sayesinde babası ve Erol’un evde olmadığını öğrenen Ferit eve İlkgün’ü görmeye gider. Ferit, hem kendi babası ve İlkgün’ün babasına yakalanır.
Ramazan ayından dolayı Fikri ve Düzgün’ün arası düzelmiştir. Ama Ferit’in İsmaillerle arasının iyi olması Düzgün ile arasının tekrar açılmasına neden olur.

Geçen Hafta neler olmuştu?
İlkgün’ün peşini bırakmaya niyetli olmayan Ferit, ramazan öncesi yapılan pikniği fırsat bilir. İlkgün ise Buralı İsmail ile yemek yapacağını öğrenen Ferit bunu engellemek için elinden geleni yapar. Ferit aynı zamanda kendi babası ve İlkgün’ün babasının arasını düzeltmek için elinden geleni yapar.
İstanbul’a döndüğü sandığı Bengisu geri geldi ve İsmaillerin evinde yaşamaya başlar. Kopgel’de zor anlar yaşamaktadır. Döne’nin kendisini istemesi, Reşat’ın Elmasa olan duyguları Kopgel’i çileden çıkarır. Kopgel Piknikte Reşat’a unutulmayacak bir ders verir.

Konusu:
Şehirden uzak güzel bir köy olan Saklıköy aynı zamanda kızları ile de meşhurdur. Kızlarını dışarıya vermekten korkarlar. Bu yüzden ya köyden biri ile evlendirirler ya da köyde yaşamaya razı olan biri ile evlendirirler. Yani Hanım köylü olurlar. Dizi bu köyde yaşayan İlkgün ve dışarıdan gelen Ferit’in aşkını anlatır.
Oyuncu kadrosu:
Yusuf Çim: Ferit Sabit
Gülsim Ali: İlkgün
Mehmet Özgür: Düzgün Bey
Ali İpin: Fikri Sabit
Toygan Avanoğlu: Koptagel
Aylin Kabasakal: Elmas Eksi
Uğur Demirpehlivan: Muhtar Emine
Selim Erdoğan: Reşat Döner
Turan Cihat Şimşek: Cüneyt Sabit
Uğur Biçer: Muhacir İsmail
Kerim Yağcı: Kısa İsmail
Ahmet Kayakesen: Buralı İsmail
Mert Türkoğlu: Laz İsmail
Feyza Çıpa: Bengisu
Emel Çetin: Döne Döner
Beste Kanar: Yaprak Döner
Hazal Adıyaman: Gülgün
Hande Asmaz: Nazgün
Özlem Gezgin: Songün
Can Kıran: Erol
Murat Makar: İmam
Muharrem Bayrak: Müezzin
Ayten Uncuoğlu: Nuriye Nine

Gülsüm İlhan Ali Kimdir?



Bulgaristan’da düzenlenen Super Model Yarışmasında Ford Güzeli seçildi. Güzel oyuncu 4 dil bilmektedir. 2012 Yılında oyunculuğa başlayan ilk rolünü Son Yaz Balkanlar dizisi ile yaptı.
Ardından Seddülbahir dizisinde 4 bölümde hemşire rolünü canlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem