Hanım Köylü 12. Bölümde Ferit ne yapacak?

Hanım Köylü 12. Bölüm bu akşam seyircileri karşısında boy gösterecek.

Hanım Köylü 12. Bölümde Ferit ne yapacak?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Hanım Köylü bu akşam 12. Bölümü ile seyirciler karşısında boy gösterecek. Başrollerini Yusuf Çim ve Gülsim Ali’nin paylaştığı dizide işler karışıyor. İlkgün’ün Kopgel’e verilmesi Ferit’i şaşkına çeviriyor.

12. Bölümde merak edilen tüm sorular bu akşam cevaplarını bulacak. Gold Yapımın üstlendiği dizinin yönetmeni ise Mustafa Şevki Doğan’dır. Senaryo Filiz Ekinci, Baykut Badem’e aittir.

Hanım Köylü 12. Bölüm Özeti ve Fragmanı…


Ferit, İlkgün’ün Kopgel’e verilmesine çok sinirlenir. Bu ise tamamen bir yanlış anlaşılma sonucu olmuştur. Düzgün, Kopgel ve Ferit’e miras kalan kutuyu verir. Kopgel ise Ferit’e baskı yapar kutuyu açması için ama Ferit babasını bekler açmak için.
Kopgel ve Elmas yaptıkları gezide topluluktan ayrılıp baş başa geçirirler ama beklenmedik olaylar yaşarlar.

Geçen Hafta Neler Oldu?
Ferit ve Kopgel’in köyün kadınlarını gezmeye götürmesi köylünün ayağa kalkmasına neden olacak. Muhtar ise sözlerinin doğru olduğunu tüm halka göstermiş kadınlar tek başına giderlerse başlarına mutlaka bir iş geleceğini söylemişti. Köylü Kopgel ve Ferit’e yüklenince kadınlar iki kardeşe destek olurlar.
Kadınlar ve iki kardeşler tekrar bir gezi düzenlerler. Bu arada Ferit Düzgün’ün organik ürünlerini pazarlama planları yapar. Düzgün ise Ferit’ten hiç hoşlanmaz. Bu konuda İlkgün’den yardım alır.

Konusu:
Ferit eğitimini Amerika’da tamamladı. Köye döndüğünde ise işler istediği gibi gitmez. Sorunu babasının mallarını satmakta bulur ama bir engel vardır. Malları yıllardır babasının kahyası kullanmaktadır. Ferit bu arada İlkgün’e aşık olur. İlkgün kahyanın kızıdır.
Köyde bir kural vardır. Köyde kızları yabancılara vermezler. Eğer çok seviyorlarsa yabancılar köyde kalacaksa evlenmelerine müsaade edilir. Dizinin adı o yüzden Hanım Köylüdür.

Oyuncu Kadrosu:
Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan

Yusuf Çim Kimdir?

26 Eylül 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Halen Arel Üniversitesinde Radyo ve Televizyon bölümü okumaktadır. Birçok marka için mankenlik yaptı. 2011 Best Model Of Turkey yarışmasında adını duyurdu. Oyunculuk kariyerine Ezra dizisi ile başladı. Ama asıl adını Çilek Kokusu dizisinde canlandırdığı Burak Mazharoğlu karakteri ile kazandı. De3met Özdemir ile ilişkisi vardır.
Filmografisi:
Ezra, Piramit, Çilek kokusu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem