Gülümse Yeter ne zaman başlayacak?

Show TV ekranlarında yeni dizisi olan Gülümse Yeter yakında ekranlarda olmaya hazırlanıyor

Gülümse Yeter ne zaman başlayacak?

Romantik-Komedi tadında olan dizi aynı zamanda aile hayatını da ele alacak. Erdal Özyağcılar, Yılmaz Kunt ve Aslı Bekiroğlu gibi güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan dizi Show TV ekranlarında seyircileri karşısında boy gösterecek.

2015 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model World’de birinci olan Yılmaz Kunt ise ‘’Gülümse Yeter dizisinde birbirinden değerli oyuncu arkadaşlarım ile birlikte olmak beni çok mutlu ediyor.’’ sözleri ile duygularını dile getirdi.

Konusu:
Zengin bir aile, fakir bir ailenin evine taşınması sonucunda gelişen tatlı atışmalar. Bunun yanı sıra başka sürprizlerde yaşanacak.

Erdal Özyağcılar kimdir?
 

1948 yılında İznik’te doğan oyuncu tiyatronun yanı sıra birçok dizi ve sinema filminde de rol aldı. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan Özyağcılar yine buradan emekli oldu.
Filmografisi:
Sevdaluk, İki Yaka Bir İsmail, Karadağlar, Elveda Rumeli, Altın Kafes, Yabancı Damat, Esir Şehrin İnsanları, Güz Sancısı, Ah Yaşamak Var Ya, Abdülhamit Düşerken, Mihriban, Beşik Kertmesi, Karakolda ayna var, Delikanlı, Şehnaz Tango, Sevda Kondu, Bizimkiler, Yarın Cumartesi, Gömlek, Bir Kırık Bebek, Sen de Yüreğinde Sevgiye Yer Aç, On Kadın, Sis, Âdem İle Havva, Hastahane, Aşık Oldum, Namuslu, Kibar Feyzo, Şabaniye, Seni Seviyorum, Talihli Amale, Çöpçüler Kralı, Ah Güzel İstanbul
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler