Gülümse Yeter 2. Bölümde Sarp iki arada kalıyor!

Gülümse Yeter 2. Bölüm bu akşam sevenleri ile buluşacak

Gülümse Yeter 2. Bölümde Sarp iki arada kalıyor!

Show TV’nin çiçeği burnunda dizisi Gülümse Yeter bu akşam sevenleri karşısında ekranlarda boy gösterecek. MF Yapımın üstlendiği dizi romantik-komedi tadında olacak. Yaza iddialı bir giriş yapan dizide Erdal Özyağcılar, Pamir Pekin ve Aslı Bekiroğlu ’da rol alacak. Aynı zamanda aile değerlerine de yer verecek.

Gülümse Yeter 2. Bölüm özeti ve Fragmanı…

Sarp’ın aşık olduğu Yasemin’in Gülün kardeşi olması işleri karıştırıyor. Sarp ise Gül’e açılmak için onu yemeğe çıkarıyor. Yaseminin eski kocası ise bu olanlardan habersiz Sarp’a iş teklif eder. Özdemirler ise parasız kalınca yeni planlar yapmaya başlıyorlar. Amerika’ya kaçma planları havaalanına kadar gidebiliyor. Gül ise kendini işine vererek olaylardan uzak durmaya çalışıyor. Gül ve Kemal ise çalışan-patron olmakla yetinmeyip aralarında duygusal bir bağ oluşmaya başlar.


Dizinin 2. Fragmanı…



Geçen Hafta Neler Oldu?
Hikâye Amerika’da eğitimini görmüş olan Sarp’ın gelmesi ile başlar. Uçaktan iner inmez Yasemin’i görür. Bir gün sonra evlenecek olan Yasemin son hazırlıklarını tamamlamaya çalışır. Yasemin’in babası Lütfi Bey Sarp’ın 30 yıldır çalıştığı yerden kovar. Lütfi Bey’in ise başı şirketi ile büyük belaya girer ve servetini kaybetme ile karşı karşıyadır. Kızını bu yüzden zengin biri ile evlendirmek ister ama düğün günü iflas eder. Yasemin ise çareyi Hasan Efendi’ye kaçmakta bulur. Kader oyunları ile ikiliyi buluşturuyor.

Oyuncuları ve karakterleri:
Erdal Özyağcılar: Hasan Civan
Aslı Bekiroğlu: Yasemin Özdemir
Yılmaz Kunt: Sarp Civan
Seray Kaya: Gül Özdemir
Pamir Pekin: Kemal Kaleli
Sermet Yeşil: Ahmet Civan
Erkan Sever: Lütfü Özdemir
Aslı Altaylar: Ayten Civan
Evrim Doğan: Nermin Özdemir
Uğur Kurul: Cem Tuğrul

Erdal Özyağcılar Kimdir?

1948 yılında Bursa’da doğdu. Şehir Tiyatrosundan emekli olan sanatçı aynı zamanda birçok dizi ve sinema filminde rol aldı. 1986 yılında Antalya Film Şenliği En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.
Filmografisi:
Sevdaluk, İki Yaka Bir İsmail, Karadağlar, Elveda Rumeli, Altın Kafes, Yabancı Damat, Esir Şehrin İnsanları, Güz Sancısı, Ah Yaşamak Var Ya, Abdülhamit Düşerken, Mihriban, Beşik Kertmesi, Karakolda Ayna Var, Delikanlı, Şehnaz Tango, Sevda Kondu, Bizimkiler, Yarın Cumartesi, Gömlek, Bir Kırık Bebek, Sende Yüreğinde Sevgiye Yer Aç, On Kadın, Sis, Adem ile Havva, Beyoğlu’nun Arka Sokakları, Hastahane, Züğürt Ağa, Yılanların Öcü, Aşık Oldum, Namuslu, Postacı, Şabaniye, Seni Seviyorum, Talihli Amele, Hayatım Roman, Kibar Feyzo, Sultan, Çöpçüler Kralı, Seyahatname, Balatlı Arif, Ah Güzel İstanbul, Ölüm Tarlası

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

1997 yılında İstanbul’da doğan genç oyuncu Bahçeşehir Üniversitesinde Beslenme Bölümünü okuyor. Beni Böyle Sev ve Adı Mutluluk dizisinde rol aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem