Güldür Güldür son bölüm yine kahkahaya boğacak

Ekranların sevilen komedi/skeç programı Güldür Güldür, çarşamba günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek.  Saat 20.00'de Show tv'de ekranlara gelecek programda birbirinden komik skeçler olacak.   GÜLDÜR GÜLDÜR YENİ BÖLÜM ÖZETİ   Eski sevgilisinin  yakın ark

Güldür Güldür son bölüm yine kahkahaya boğacak
Ekranların sevilen komedi/skeç programı Güldür Güldür, çarşamba günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek.  Saat 20.00'de Show tv'de ekranlara gelecek programda birbirinden komik skeçler olacak.

GÜLDÜR GÜLDÜR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Eski sevgilisinin  yakın arkadaşı Burcu'nun doğumgünü partisine katılacağını öğrenen Yeter, Mustafa'yı kıskandırmak için Bilal'i çağırırsa neler olur? Bilal Burcu'ya doğumgünü hediyesi olarak ne alacak?

Yeni evlenen Şevket hala bekar olan arkadaşları İbrahim, Mustafa ve Mesut'u evine davet ederse neler olur? Şevket gerçekten evlilik sonrası değişmemiş olabilir mi? Şevket ile evlenen Nezaket onun bekarken yaptığı etkinliklere katılmasına izin verecek mi? 

Kocası ile kavga eden ve köydeki evini bırakıp İstanbul'a oğullarının yanına gelen Burcu hangi oğlunun evinde kalacak? Burcu’nun oğulları Fikri, Hamza ve Mustafa anne ve babalarını yeterince iyi ağırlayabilecek mi? Gelinler bu beklenmeyen misafirleri nasıl karşılıyor olacak?

Oğulları maşuk olan Hüseyin ve Yeter kız istemeye giderse neler olur? Maşuk'un gönlünü çalan Nezaket'in ailesi İsmail ve Aysel bu evliliğe izin verecek mi? Karşılarında bir göbek dansçısı gören Nezaket'in ailesi ne tepkiler verecek? 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem