Göç Zamanı final bölümünde neler olacak?

Star TV'de ekranlara gelen Göç Zamanı beklenen raytingleri alamaması üzerine final kararı aldı.

Star TV'de ekranlara gelen Göç Zamanı beklenen raytingleri alamaması üzerine final kararı aldı. Bu akşam ekranlara gelecek dizi son kez izleyici ile buluşacak. 15. bölümü ile final yapacak olan dizide neler olacak? Birlikte gözatalım...

Göç Zamanı final bölümü özeti; Cennet, Zümrüt'ün okuldan atıldığını öğrenince yeni bir mücadelenin içine girmiştir. Cennet kızını aklayarak okula dönmesini sağlayacak. En büyük destekçisi ise Demir'dir. Zümrüt okula dönmenin mutluluğunu yaşarken en büyük varlığını kaybeder. Zümrüt ile kardeşleri yeni bir hayata başlayacaktır. Bu sırada hayatının aşkını bulsa da başka bir felaket senarosu onu beklemektedir. Bu felaket yaşadıkları son acı olacaktır.

Yılmaz da yeni bir hayatın eşiğindedir. Kendisine yaşatılanların intikamını almak ve bir sıçrayış gerçekleştirmek niyetindedir. İsmini akladığını, herşeyi yoluna koyduğunu düşündüğü anda büyük bir kayıpla sarsılır. Bu kayıp, yazık ki yaklaşmakta olan büyük felaketin yalnızca başlangıcıdır.

Göç Zamanı'nın oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Talat Bulut, Tilbe Saran, Engin Benli, Cansu Tosun, Arzu Gamze Kılınç, Elif Ceren Balıkçı, Gürkan Günal bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem