Gelin Evinde haftanın birincisi kim oldu?

Gelin Evi yine heyecan doluydu

Gelin Evinde haftanın birincisi kim oldu?

Show TV ekranlarında yayınlanan "Gelin Evi"nde haftanın birincisi belli oldu. "Gelin Evi"nin final gününün ev sahibi Hatice Gürel. Hatice'nin evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 
 
Sevilen programda bu hafta; "22 yaşındaki Ezgi Çelik, 27 yaşındaki Tuğçe Alp Barbaroz, 21 yaşındaki Gamzenur Yumuşak, 25 yaşındaki Fatma Solak ve 30 yaşındaki Hatice Gürel" yarışıyor.
 
BÜTÜN EVİ İNCELEDİLER!
 
Haftanın finalinde Hatice, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar kahvelerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.
gelin-evi
 
HAFTANIN BİRİNCİLERİ; HATİCE VE TUĞÇE!
 
Zorlu bir haftanın ardından diğer yarışmacılardan fazla puan alarak rakiplerini geride bırakan Hatice Gürel ve Tuğçe Alp Barbaroz birinciliği paylaşıp altınları kazanmış oldu. 5 günün ardından 28 puan alan Hatice ve Tuğçe 5 tam altının ve 5 bileziğin sahibi oldu.

Program hakkında

Şahane gelinlerin buluşma noktası Gelin Evi... Nasıl bir gelinsiniz? Bir kadın olarak yeterince bakımlı mısınız? Saç ve makyajdan, kıyafetinize ne kadar iddialısınız? Peki ya ikramlarınız, konuk ağırlamanız? Ne kadar hamaratsınız?  Mutfaktaki hünerlerinizden ev dekorunuza, moda anlayışınızdan gelenek göreneklerimize kadar yeni gelin olarak her konuda yarışacaksınız. Ve bir ilk… Bu yarışmada çeyiziniz de, düğün fotoğraflarınız ve videolarınızda görücüye çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem