Gelin Evi yeni bölümde sürpriz nikah şahidi

Show TV'nin gündüz kuşağında ekranlara gelen Gelin Evi programının yeni bölümünde çok özel bir konuk yer alacak.   Mutfaktaki hünerlerinden ev dekoruna, moda anlayışından gelenek göreneklere kadar yeni gelinlerin her konuda yarıştığı program gelin Evi “Ge

Gelin Evi yeni bölümde sürpriz nikah şahidi
Show TV'nin gündüz kuşağında ekranlara gelen Gelin Evi programının yeni bölümünde çok özel bir konuk yer alacak.
 
Mutfaktaki hünerlerinden ev dekoruna, moda anlayışından gelenek göreneklere kadar yeni gelinlerin her konuda yarıştığı program gelin Evi “Gelin Evi”, 27 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da Show TV’de yayınlanacak.
 
gelin-evi-yeni-bolumde-surpriz-nikah-sahidi.jpg
 
Gelin Evi’nin yeni bölümünde 23 yaşında 10 günlük evli, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde Santral Görevlisi olarak çalışan Nurdan Demir'in Kağıthane'deki evine konuk olunuyor. Nurdan Hanım'ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da görücüye çıkacağı programda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın nikah şahitliğini yaptığı Nurdan Hanım'ın nikahından çok özel görüntüler ekrana geliyor. Fikret Orman'ın nikah şahidi olarak karşımıza çıktığı Gelin Evi, hafta finaliyle Show TV'de sizleri bekliyor.
 
Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 5 Tam Altın ve 5 Bilezik’i kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.
 
Şahane gelinlerin buluşma noktası Gelin Evi…

Nasıl bir gelinsiniz?

Bir kadın olarak yeterince bakımlı mısınız?

Saç ve makyajdan, kıyafetinize ne kadar iddialısınız?

Peki ya ikramlarınız, konuk ağırlamanız? Ne kadar hamaratsınız?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem