Gelin adayı Solmaz periscopeda soyundu - Solmaz Kimdir?

İzdivaç programlarına katılan Solmaz'ın periscopeda soyunup dans ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Gelin adayı Solmaz periscopeda soyundu - Solmaz Kimdir?

İlk olarak geçtiğimiz sezon Fox TV'de evlilik programına gelin adayı olarak katılan ardından başka  bir programa geçen Solmaz'ın periscopeda soyunup dans ettiği görüntüler bomba etkisi yarattı.



Son dönemlerde evlilik programları ile ilgili bir çok tartışma yaşanırken son yaşanan bu olay skandallara bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz sezon FOX TV'de Zuhal Topal'ın sunuculuğuınu yaptığı evlilik programına katılan ardından Seda Sayan ve Uğur Aslan programına katılarak boy gösteren ve yaptığı dabslarla dikkatleri üzerine çeken gelin adayı Solmaz'ın, cep telefonu üzerinden canlı yayın yapılan uygulama olan periscope'da soyunarak yaptığı dans görüntüleri ortaya çıktı.

Bir anda internet ortamının en çok aranan konusu haline gelen video binlerce kişi tarafından izlendi.

Solmaz Kimdir?

Gelin adayı Solmaz 19 yaşında. İzmir Tepecikli ve Roman kökenli bir aileden geliyor. Roman havalarında yaptığı danslarla dikkat çekerken dans ve müziği vazgeçilmez olarak görüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem