Gaziantepspor Trabzonspor

Gaziantepspor Trabzonspor maçı bu akşam

Gaziantepspor Trabzonspor

üper Lig'de ikinci hafta heyecanı devam ediyor. 

Ligde bu akşam Gaziantespor Trabzonspor'u sahasında konuk edecek. Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek ve onun yardımcılıklarını Cem Satman ile Serkan Olguncan yapacak. Maçı lig tv canlı yayınlayacak. Gaziantespor Trabzonspor maçını Şifresiz canlı izleyebileyeceğiniz bir kanal ise bulunmuyor.

MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Lige Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan bordo mavililer Antep deplasmanından da 3 panla dönerek seri yakalamak istiyor. Fırtına'da maç öncesi bir eksik bulunmuyor.

Maç kadroları



MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

İki takım bugüne kadar toplam 78 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Gaziantepspor 16 galibiyet alırken Trabzonspor 39 kez kazanarak rakibine üstünlük kurdu. 23 maç ise berabere sona erdi. Antep'in ev sahipliğinde oynanan 39 karşılaşmada ise ev sahibi 15 kez kazanırken misafir takım 10 galibiyet aldı. 14 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Ev sahibi takım Süper Lig'de geçen sezondan bu yana oynadığı son 12 maçta bir galibiyet alabildi (3B 8M). Misafir takım Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 12 maçın 10'unu kaybetti (1G 1B). Ligin ilk haftasında dokuz isabetli şut çeken bordo mavililer geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 34 haftada sadece üç kez bu rakamın üstüne çıkabilmişti. Trabzonspor, Süper Lig'de Ağustos aylarında oynadığı son 13 maçta bir kez yenildi (7G 5B). Mustafa Yumlu'nun Süper Lig kariyerinde birden fazla gol atmayı başardığı iki takımdan birisi Gaziantepspor (2; Konyaspor ile beraber). Serie A'da beş sezon forma giyen Ogenyi Onazi hiçbir sezonda birden fazla gol atamamıştı; bordo mavili formayla ilk lig maçında iki gol attı. 2015/16 sezonunda ligde oynadığı 24 maçta hiç asist yapamayan Okay Yokuşlu yeni sezonun ilk maçında Kasımpaşa karşısında ilk asistini yaptı. Fırtına, Süper Lig'in ilk haftasında en fazla ikili mücadele kazanan takım oldu (74). Bordo mavililer, geçen sezon ligin en az ikili mücadele kazanan dördüncü takımıydı (1713). Ligin ilk haftasında galibiyet alan takımlar arasında topa %50'nin altında sahip olan üç takımdan birisi Trabzonspor'du (Başakşehir ve Akhisar ile). Ligin ilk haftasında en fazla başarılı çalım atan iki isim Fabian Castillo (5) ve Ogenyi Onazi (5) oldu. Ligin ilk haftasında en fazla şut çeken iki oyuncudan biri Yusuf Erdoğan oldu (6; Ahmet İlhan Özek ile birlikte). İsmail Kartal Süper Lig'de teknik direktör olarak sahaya çıktığı son beş maçta sahadan mağlubiyet ile ayrıldı (4M - Eskişehirspor, 1M - Gaziantepspor). Ersun Yanal teknik direktör olarak Gaziantepspor ile Süper Lig'de 23 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda dokuz kez yenildi (8G 6B).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem