Gaziantep BBSK Giresunspor

PTT 1. Lig'in 33. haftasında Gaziantep BBSK Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Kamil Ocak stadında oynanacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetece. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Soner Maraş yapacak. Saat 16.30'da başlayacak karşılaşma

Gaziantep BBSK Giresunspor

PTT 1. Lig'in 33. haftasında Gaziantep BBSK Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

Kamil Ocak stadında oynanacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetece. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Soner Maraş yapacak. Saat 16.30'da başlayacak karşılaşma TRT Spor ve bu syafadan canlı olarak ekranlara gelecek.

atesli-top-038.jpg

Maç öncesinde ev sahibi ekip 44 puanla 9. sırada yer alırken Play-off mücadelesi veren Giresunspor 49 puanla 5. sırada kensdine yer buldu.

İki takım bugüne kadar 13 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde 4 kez ev sahibi ekip 3 kez deplasman ekibi kazandı. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Kamil Ocak stadında oynanan 6 karşılaşmada ise ev sahibi ekip 2, değplasman ekibi 2 kez galibiyet aldı. 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Taraflar en son 19.12.2015 tarihinde Deplasman ekibinin evinde karşı karşıya geldi. Bu müsabaka 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

TRT SPOR CANLI YAYINI

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler