Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında Galatasaray Fenerbahçe ile mücadele edecek. Antalya Arena'da oynanacak olan karşılaşmayı Merte Kalkavan Yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Saat 21.15'te başlayac

Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında Galatasaray Fenerbahçe ile mücadele edecek.

Antalya Arena'da oynanacak olan karşılaşmayı Merte Kalkavan Yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Saat 21.15'te başlayacak olan karşılaşma ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

galatasaray-fenerbahce-maci-hangi-kanalda.jpg

İki takım bugüne kadar toplamda 381 kez karşılaştı. bu mücadelelerde 121 kez ev ev sahibi takım sahadan galip ayrılırken 143 kez ise deplasman takımı sahadan galip ayrıldı. 117 maç beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi ekinin evinde oynanan 175 müsabakada ise 74 kez evsahibi takım 45 kez deplasman takımı kazandı. 56 maç beraberlikle sonuçlandı.

Taraflar en son Süper Lig'de 13.04.2016 tarihinde karşı karşıya geldi ve maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi ekip son oynadığı karşılaşmada evinde Kayserispor'u 6-0 mağlup ederken deplasman takımı deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

Mete Kalkavan'ın 11 maçını yönettiği ev sahibi ekip 6 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 1 kez de kırmızı kart gördü. Kalkavan'ın 11 maçında düdük çaldığı deplasman takımı ise 6 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 1 kez kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem