Fenerbahçe Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Monaco ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Fenerbahçe Monaco ile mücadele edecek.

Ülker stadyumunda oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yapacak. Manzano'nun yardımcılıklarını Angel Rodrigez ve Jose Miranda yapacak. Saat 21:30'da başlayacak karşılaşmayı Smart Spor (D-Smart 77) kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.



İki takım bugüne kadar ilk kez karşı karşıya gelecekken Türkiye takımları ile Fransa takımları arasında bugüne kadar oynanan 64 karşılaşmadan 22'sini Türk takımları 29'unu ise Fransa takımları kazandı. 13 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Türkiye'de oynanan 31 karşılaşmada ise Türk takımları 14, Fransa takımları 7 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Türkiye'de oynanan 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Ev sahibi ekip son karşılaşmasında hazırlık maçında Sporta Prag ile 0-0 berabere kaldırken Deplasman takımı hazırlık karşılaşmasında kendi evinde Rus ekibi Zenit'e 3-1 mağlup oldu.

Avrupa Kupaları'nda oynadığı son dokuz maçta sadece bir kez yenilen ev sahibi (4G 4B), bu dokuz maçın beşinde kalesini gole kapatmayı başardı.

Deplasman ekibi Avrupa Kupaları'nda oynadığı son altı maçta bir galibiyet alabildi (3B 2M).

Ev sahibi, Fransız takımlarıyla 17 kez karşılaştı (4G 3B 10M). Ev sahibi, Fransa takımlarına karşı üç maçtır yenilmiyor (1G 2B).

Deplasman ekibi, Türk takımlarıyla üç defa eşleşti (tamamı Galatasaray ile); bunların ikisinde elendi, birinde turu geçebildi.

Deplasman ekibi Avrupa Kupaları'nda deplasmanda oynadığı son yedi maçta kalesini gole kapatamazken bu maçlarda iki galibiyet alabildi (2B 3M).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem