Evrim Akın ile Ev Kuşu'nda yeni sürprizler

Sevilen gündüz kuşağı programlarından Evrim Akın ile Ev Kuşu evlere konuk olmaya devam ediyor. Hafta içi ekranlara gelen programın yeni bölümü pazartesi günü saat 13.00'te Show tv ekranlarında olacak   Evrim Akın ile Ev Kuşu yeni bölümde 59 yaşındaki Fer

Evrim Akın ile Ev Kuşu'nda yeni sürprizler
Sevilen gündüz kuşağı programlarından Evrim Akın ile Ev Kuşu evlere konuk olmaya devam ediyor. Hafta içi ekranlara gelen programın yeni bölümü pazartesi günü saat 13.00'te Show tv ekranlarında olacak

Evrim Akın ile Ev Kuşu yeni bölümde 59 yaşındaki Feride Yücetürk ile emekli eşi Necmettin Bey'in mutfağının yenilenmesine karar verilen ilk bölümün ardından mutfağın yapımına başlanıyor. Evrim Akın’ın ev halkına sürprizlerinin eksik olmadığı, eğlenceli anlarına şahit olacağınız bu bölümde, birbirinden farklı dekorasyon örnekleri de göreceksiniz. 

PROGRAM HAKKINDA

Yuvalarının neşesine neşe katıp, bu özel anları tüm Türkiye ile paylaşmak isteyenlere müjde!  keyifli sohbeti ve ilginç sürprizleriyle evlerinize misafir olup sizlere yepyeni yaşam alanları hazırlayacak. Zaman zaman da ünlüleri evlerinize konuk edecek.

Hafta içi her gün ekranlarınıza gelecek programda, Evrim Akın bir yandan evinizi gezip sizi ve ailenizi   kendisine has üslubuyla Türkiye ile tanıştırırken diğer yandan da mutfaktan oturma odasına, banyo tuvaletten yatak odası ve çocuk odasına kadar evinizin bir bölümünü baştan aşağı yenileyecek.

Yenilenecek olan evinizin bölümü için alışverişe çıkacak, bu renkli ve heyecan dolu anları ölümsüzleştirme şansına da sahip olacaksınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler