Eskişehirspor Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında Trabzonspor Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Halis Özkahya görev yapacak. Onun yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ile Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Saat 16.00’da

Eskişehirspor Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında Trabzonspor Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Halis Özkahya görev yapacak. Onun yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ile Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Saat 16.00’da başlayacak maçı Lig tv canlı yayınlayacak. Karşılaşmayı şifresiz yayınlayan kanal ise bulunmuyor.

Maç öncesinde ligde bir hedefi kalmayan Trabzonspor 37 puanla 11. Sırada yer alırken küme düşme hattındaki Eskişehirspor 26 puanla 16. Sırada yer alıyor.

İki takım bugüne kadar toplam 49 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda bordo mavili takım rakibini 23 kez mağlup ederken ev sahibi 9 kez kazanabildi. 17 maç ise beraberlikle sona erdi. Eskişehirspor ev sahipliğinde oynanan 23 maçta ise ev sahibi 7 kez kazanırken misafir takım 5 galibiyet aldı ve 11 maç berabere bitti.

MAÇ MERKEZİ İÇİN TIKLAYIN

iLK 11'ler:

ESKİŞEHİRSPOR : 25. RUUD JORGE BOFFIN 23. FEHMİ EMRE GÜNGÖR 21. JORDI FIGUERAS MONTEL 65. KAMİL AHMET ÇÖREKÇİ 17. KAAN KANAK 66. KIVANÇ KARAKAŞ 92. GORAN CAUSIC 77. MEHMET MURAT UÇAR 80. TORNIKE OKRIASHVILI 9. ENGİN BEKDEMİR 27. NADİR ÇİFTÇİ
 
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut, Douglas, Musa, Okay, Aytaç, Savaş, Güray, Muhammet
eskisehirspor-trabzonspor.jpg

Maç öncesi detaylar

• Bordo mavili takım, son 13 lig maçının sekizini kaybetti (4G 1B ? Fenerbahçe maçı dahil). • Karadeniz ekibi, deplasmanda oynadığı son 13 maçın 10'unu kaybetti (2G 1B). • Ev sahibi, son altı lig maçının sadece birini kaybetti (2G 3B). • Es-Es iç sahada oynadığı son dokuz maçta toplam 35 gol atıldı (4G 1B 4M). • Eskişehirspor'un ligde attığı son sekiz gol, sekiz farklı isimden geldi. • 2016 yılında en fazla gol yiyen üç takımdan birisi Trabzonspor (Fenerbahçe maçı dahil 23; Kasımpaşa ve Galatasaray'la birlikte). Eskişehirspor da yediği 22 golle bu üçlüyü takip ediyor (Gaziantepspor'la birlikte). • İki takım bu sezon aynı sayıda ikili mücadele kazandı (1757) ve bu alanda 11. sırayı paylaşıyor. • Süper Lig'de en az 20 şutla karşılaşan kaleciler arasında en düşük kurtarış yüzdesine sahip isim Ruud Boffin (%61,2). • Bu sezon en az 20 şut deneyen oyuncular arasında Tomas Necid'in (%31,4) ardından gole çevirme oranı en yüksek olan ikinci isim Oscar Cardozo (%29,6). • Ev sahibi, duran toplardan en çok gol yiyen Süper Lig takımı (24). Oransal olarak (%47 ? 45 golün 21'i) kalesinde gördüğü gollerin en büyük bölümü duran toplardan gelen takım ise Karadeniz ekibi. • Ligde yalnızca Antalyaspor (12) ve Gaziantepspor (8), köşe vuruşlarında Trabzonspor'dan daha fazla gol yedi (7). Eskişehirspor ise kornerlerden en az gol atan Süper Lig takımı (1).

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler