Diriliş Ertuğrul 62. bölüm tanıtımı çıktı mı?

TRT 1'in fenomen olma yolunda hızla ilerleyen dizisi Diriliş Ertuğrul bu hafta da izleyenleri erkana kilitlemeyi başardı.

Diriliş Ertuğrul 62. bölüm tanıtımı çıktı mı?
TRT 1'in fenomen olma yolunda hızla ilerleyen dizisi Diriliş Ertuğrul bu hafta da izleyenleri erkana kilitlemeyi başardı. 61. bölümle yayınlanan dizide neler oldupunun detayları haberimizde yer alıyor. Öte yanadan Diriliş Ertuğrul 62. bölüm fragmanı çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul yaralanan abisini obaya getirir. Sungur Tekin'in yaralı olması otakta tansiyonu artırır. Gündoğdu herşeyden Ertuğrul'u suçlu görür. Tüm yaşananlara, kendilerini dinlemeyen Ertuğrul’un neden olduğunu söyler. İki kardeş arasında sert bir tartışma çıkar. Bu sert tartışmanın üstüne Hayme’nin gelmesi olayı daha da büyütmüştür. Sungur Tekin’in yaralandığını öğrenen Hayme adeta yıkılır. Bu durum bütün iplerin kopmasına neden olmuştur. Nice vakittir Süleyman Şah’ın evlatları arasında yaşananlar, artık durdurulamaz bir hale gelmiştir. Gündoğdu, annesine rest çekerek beylik seçimi için toyu toplamasını ister.  Hayme, oğlunun bu isteğini kabul eder. Gündoğdu, Kayılar’a Bey seçilerek hem Ertuğrul’u durduracağını hem de obasını bütün tehlikelerden kurtaracağını planlar. Ancak, Ertuğrul’ da Kayılar’a bey olmak için aday olmuştur. Her iki kardeş de sıkı bir seçim çalışması yaparlar. Toyda yapılan seçimle Gündoğdu Kayılar’ın yeni beyi seçilir. Bu yaşananların üzerine Ertuğrul artık birlikte yaşamalarının mümkün olmadığını söyler. Ertuğrul kendisine inananlarla birlikte Bizans sınırına göç edeceğini açıklayarak toydan ayrılır. Hayme’nin bütün çabalarına rağmen Ertuğrul bu kararından dönmez. Ayrılık için çalışmalar başlamıştır. 

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde bulunduğu dizide , Kaan Taşaner Gündoğdu,
Esra Bilgiç , Didem Balçın ,Osman Soykut, Serdar Gökhan, Hülya Darcan gibi oyuncular yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem