Didem İnselel’den dizi müjdesi!

Ama Arkadaşlar İyidir dizisinin oyuncu kadrosu netleşiyor

Didem İnselel’den dizi müjdesi!

Ekranlar karşısında geçmeye seyirci ile buluşmaya hazırlanan Ama Arkadaşlar İyidir başlamak için gün sayıyor. 03 Production yapımın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Koloş oturuyor. Show TV ekranlarında yayınlanacak dizi hem gençlik hem de aile dizisi olarak karşımıza geçecek.

Resmi olarak diziye dâhil olan oyuncunun hangi karakter ile karşımıza geçeceği ise henüz belli değil. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından diziye dâhil olduğunu açıkladı ve hayranları ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirtti.
15 Temmuzda İstanbul’da çekimleri başlayan dizi üniversitede tanışan 5 gencin hayatını ele alıyor. Oyuncu kadrosunda Aslı Melisa Uzun, Su Kutlu, Akın Akınözü, İdris Nebi Taşkan ve Hayal Köseoğlu yer alıyor.

Didem İnselel Kimdir?

13 Temmuz 1976 yılında doğan güzel oyuncu 1999 yılında Melodi Programında sunuculuk yaptı. Kanal D ekranlarında ise Fatih Portakal ile Birlikte Ne Yapmalı? Programında sunuculuk yaptı.
Kavak Yelleri dizisi ile tanınan Güzel oyuncu Beni Böyle Sev, Güneşi Beklerken, O Hayat Benim, Sahte Prenses, Camdan Pabuçlar gibi filmlerde de rol aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem