Çanakkale Yüzyıllık Mühür ne zaman başlayacak?

Çanakkale savaşınında bildiğimiz bilmediğimiz tüm hikayeleri gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Çanakkale Yüzyıllık Mühür ne zaman başlayacak?

TRT’nin yeni dizisi olan Çanakkale Yüzyıllık Mühür 11 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00’de sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. 1915 yılında büyük zaferle kazanılan Çanakkale savaşını askerlerin hayat hikâyelerini ve onları destekleyen kadınları ele alıyor. Yönetmen koltuğunda Mehmet Bahadır Er oturmaktadır.

Yüzyıllık Yalnızlık 1. Bölüm fragmanı…
 

Konusu:
Dizinin konusu yedisinden yetmişine herkesin seferber olduğu herkesin hayat öyküsünü anlatan dizinin aynı zamanda kadınlarından yardım ettiğini anlatacak dizinin senaryosunu Taylan Işıklar, Volkan Girgin, Ramazan Şengül ve Yasin Kaya yazdı. Askerleri canlandıracak birçok oyuncu ve figüranlar yer alacak.

Oyuncu Kadrosu:
Yiğit Özşener, Kemal Uçar, Serkan Kuru, Nesrin Cavadzade, Ali Akdal, Yusuf Güney, Selda Akor, Barış Küçükgüller, Rüçhan Çalışkur, Sezgi Mengi, Emir Benderlioğlu, Cemal Toktaş, Mehmet Ali Nuroğlu, Şebnem Diligil

Yusuf Güney Kimdir?

5 Haziran 1984 yılında Trabzon’da doğdu. Ailesi ile birlikte Londra’ya taşındı. Londra’da çalıştığı şirkette başarılı olup pazarlama müdürlüğüne yükseldi. Rafet El Roman’ın Londra’da yaptığı konser sırasında onunla tanışması ile müzik hayatı başladı. 2008 yılında Rafet El Roman’ın Bir Roman Gibi adlı albümünde Yusuf Güney ile yaptığı Aşk-ı Virane şarkısı yerini aldı. Şarkı çok tuttu ve 17 hafta zirvede kaldı. Ardından 6 albüm çıkardı.

Yiğit Özşener Kimdir?

6 Nisan 1972 yılında İzmir’de doğdu. Yıldız Teknik Üniversi’nde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okudu. İşletme alanında Koç Üniversitesinde master yapan şarkıcı profesyonel oyunculuğa Gergadanlaşma ile başladı. Seslendirme  yapan oyuncu aynı zamanda Fransızca ve İngilizce biliyor.
Filmografisi:
Üzgünüm Leyla, Karanlıkta Koşanlar, Unutma Beni, Zeybek Ateşi, Estagfurullah Yokuşu, Arapsaçı, 24 Saat, Rüzgarlı Bahçe, Rüya Gibi, Dudaktan Kalbe, Kayıp, Ezel, Son, Esir Şehrin Gözyaşları, İntikam, Galip Derviş, Ocak Ayının İki Yüzü, Dedemiz İnsanları, Last Looks, Tombala, Beş Vakit, Kung Fu Panda, Gece 11:45, One Day In Europ, Giz, Yeşil Işık, O şimdi Asker, Crude, Çalınan Ceset, Kabuslar Evi, Güneşi Gördüm, Aşk Tesadüfleri Sever, Kaybedenler Kulübü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler