Çağatay Ulusoy ekranlara dönüyor!

Çağatay Ulusoy’un oynayacağı Köstebek dizinin detayları gün geçtikçe netleşiyor

Çağatay Ulusoy ekranlara dönüyor!

Genç kızların sevgilisi yeni jönlerden olan Çağatay Ulusoy yeni diz Köstebek için hazırlanıyor. En son Delibal dizisinde ekranlarda sevenleri karşısında geçen ünlü oyuncunun heyecanla beklediği Köstebek dizisi gün geçtikçe detaylar netleşiyor.
Ay Yapımın üstlendiği dizide Çağatay Ulusoy’a Farah Zeynep Abdullah eşlik edecek. Dizi yaz sezonunun ardından ekranlarda boy gösterecek. Uzun soluklu bir dizi olarak yayın hayatına devam edeceği düşünülüyor.
Ulusoy’un fanları ise sosyal medya üzerinden erken başlaması için isteklerde bulunup baskı yapıyorlar. Ulusoy ise Delibal ve Medcezir dizisinde gösterdiği başarının ardından yeni dizisi merakla bekleniliyor.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 yılında doğan ünlü oyuncu 2010 yılında Best Model Of Turkey birincisi oldu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversite Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü bitirdi. Oyunculuk kariyerine Show TV ekranlarında Adını Feriha Koydum dizisinde oynadı.
Filmografisi:
Recep İvedik 3, Anadolu Kartalları, Paranoya, Delibal, Arka Sokaklar, Adını Feriha Koydum, Eve Düşen Yıldırım,  Emir’in Yolu, Medcezir

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

17 Ağustos 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Irak kökenli annesi ise Boşnak kökenlidir. Lise eğitimini Fransız okulunda başlayıp İngiliz okulunda bitirdi. Okurken Öyle Bir Geçer Zaman Ki ayrıldıktan sonra eğitimini tamamladı.
Filmografisi:
Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kurt Seyit ve Şurası, Bi Küçük Eylül Meselesi, Unutursam Fısılda, Kelebeğin Rüyası, Barbie Prenses ve Rockstar
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem