Büyükşehir Gaziantepspor Göztepe maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Büyükşehir Gaziantepspor Göztepe ile karşılaşacak.

Büyükşehir Gaziantepspor Göztepe maçı hangi kanalda yayınlanacak?

TFF 1. Lig’in ilk haftasında Büyükşehir Gaziantepspor Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Kamil Ocak stadında oynanacak karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Serdar Akçer ve Samet Çavuş yapacak. Saat 21:45’de başlayacak karşılaşmanın canlı yayını bulunmuyor.



İki takım bugüne kadar 7 kez karşı karşıya gelirken bu müsabakalarda ev sahibi ekip ve deplasman takımının 3’çer galibiyetleri bulunuyor. Taraflar 1 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Gaziantep’te oynanan 4 karşılaşmada ise ev sahibi ekibin 1 deplasman takımının 2 galibiyeti bulunuyor. 1 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Taraflar en son 30.04.2016 tarihinde İzmir’de karşı karşıya gelirken mücadeleyi Gaziantep ekibi 2-1 kazandı. Ev sahibi ekip son maçında Alanyaspor ile deplasmanda 2-2 beraber kaldı. İzmir ekibi ise evinde Gaziantepspor’a 4-2 mağlup oldu.

Suat Arslanboğa’nın yönettiği 12 karşılaşmada ev sahibi ekip 2 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyet elde etti. Arslanboğa Göztepe’nin ise 3 müsabakasında düdük çaldı. Göztepe bu maçlarda 2 beraberlik 1 mağlubiyet elde etti. Hiç galibiyet alamadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem