Buse Terim'in doğmamış bebeğine beddua ettiler!

Buse Terim'in doğmamış bebeğine sosyal medya üzerinden ağza alınmayacak beddualar ettiler

Buse Terim'in doğmamış bebeğine beddua ettiler!


EURO 2016 17.06.2016 tarihinde oynanan İspanya ve Türkiye maçında Türkiye mağlup oldu. Bu duruma sinirlenen Türk taraftarlar Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in doğmamış bebeğine sosyal medya üzerinden beddua ettiler. 

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2016'da İspanya'ya 3-0 mağlup olmasının ardından taraftarlar, başta Fatih Terim ve Arda Turan olmak üzere büyük tepkiler gösterdi ancak bazı kesimler eleştirinin ve hakaretin dozunu artırarak vicdan sınırlarını zorlayan söylemlerde bulundu.





Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kızı, moda bloggerı Buse Terim'e Instagram hesabı üzerinden hiçbir vicdanla bağdaşmayacak yorumlar yazan kişiler, daha da ileri giderek kan donduran cümleler kurdular.

Hamile olan Buse Terim'e karnındaki bebeğinin ölmesi için beddua eden kişiler, yazdıkları yorumlarla vicdan sınırlarını da yerle bir ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem