Burcu Özberk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başarılı oyunculuğu ile izleyenlerin beğenisini toplayan, Afilli Aşk dizisinin başrol oyuncularından Burcu Özberk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Burcu Özberk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

12  Aralık 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakteri ile yaşamıştır. Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı 'Nazlı' karakteri ile büyük beğenil toplayan Burcu Özberk, Şahane Damat, Badem Şekeri, Aslan Ailem, Direniş Karatay dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Son olarak 'Afilli Aşk' dizisinde başrolünde Çağlar Ertuğrul ile birlikte 'Ayşe Özkayalı' karakterine hayat vermektedir.

Ayşe Özkayalı karakteri hakkında: Ayşe 20’li yaşlarının başında, güzel, zarif, cıvıl cıvıl ve iyi biridir. Hatta iyiden öte melek gibi… Hiçbir zaman kendini merkeze koymaz. Kendisi için bir şey istemez. Ta ki o güne kadar.  Ayşe ailesinden, sevdiği adamdan ve arkadaşından öyle büyük darbeleri üst üste yer ki, kurtuluşu için hayatında ilk kez kötü bir şey yapar. Ve hayatı tamamen değişir.

11. Makinistanbul Medya, Sanat ve Spor Ödülleri'nde 'Yılın Sosyal Medyada En Sevilen Ünlü İsmi' ödülünü kazanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler