Burcu Özberk Kimdir?

Burcu Özberk hakkında bilinmeyenler haberimizde

Burcu Özberk Kimdir?

Oyunculuk kariyerini hızlı adımlarla çıkan güzel oyuncu Güneşin Kızları ile büyük başarı elde etmiş bu başarı film yapımcılarının gözünden kaçmadı. Bir reklam markasının rol aldı. Ardından Osman Sınav ve usta birçok oyuncunun yer aldığı dizide kariyerinde önemli bir adım oldu.
 
Kimdir
Güneşin kızları ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Özberk Şahane Damat dizisi ile sevenlerini fazla bekletmeden yine ekranların başına geçti. Ali Ersun Duru ile başrollerini paylaştığı dizi daha ilk bölümden çok ilgi gördü.



Genç oyuncu, 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü kazandı. Üniversite üçüncü sınıftayken Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan rolünü oynadı.
Oyunculuğu film yapımcıların dikkatini çekmeyi başaran genç oyuncu Güneşin kızları dizisinde hırçın, asi nazlı karakterine can verdi. Oyunculuğunda büyük zirveye taşıdı. Son olarak Şahane Damat dizisinde rol almaktadır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler