Bodrum Masalı ne zaman başlayacak?

Yaza iddialı giriş yapacak olan Bodrum Masalı ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kim var? Sorularının cevabı haberimizde.

Bodrum Masalı ne zaman başlayacak?

Yapımcılığını TMC Filmin üstlendiği dizi Kanal D’de yayınlanacak. Bodrum Masalı'nın ne zaman ekranlarda olacağı ise netlik kazanmadı. Dizinin oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Hilmi Cem, Timuçin Esen gibi güçlü isimler yer almaktadır.
Bodrum Masalının Konusu
Ateş’in babası iflas edince özel okulu bırakıp devlet okuluna yazılır. Ateş iyi bir yüzücüdür. Yüzme antrenmanları yapması gerekiyor. Bu yüzden eski okuluna gitmek zorunda kalır. Okula gidince arkadaşları tarafından küçümsenir. Aynı zamanda aşkında işleneceği dizinin iddialı giriş yapacağı bekleniliyor.  
Oyuncu kadrosu
Timuçin Esen:  Faryalı
Şevval Sam:  Yıldız
Murat Aygen:  Evren
Alperen Duymaz: Ateş
Toprak Sağlam:  Gözde
Dilan Çiçek Deniz:  Su
Hilmicem İntepe:  Kelebek
Serhan Onat:  Uzay
Bora Cengiz:  Cenk
Kaan Çakır:  Cahit
Ebru Unurtan:  Ceyda
Yener Gürsoy:  Gönenç
Ezgi Şenler:  Aslı
Serel Yereli:  Alara
Zehra Yılmaz:  Rana
Nazlı Kar:  Şule
Basri Albayrak:  Süha
Cemalettin Çekmece:  Asım
Tülin Yazkan:  İpek
Tugay Bahşi:  Mert
 
Hilmi cem İntepe Kimdir?
 

19 Mayıs 1992 yılında Muğla’da doğdu. 18 yaşına kadar doğduğu yerde Muğla’da yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeyi öğrenen Hilmi cem Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çekti. Ardından Latin danslarına yazıldı. Salsa dalında birçok kez Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.
2013 yılında Survıvor’a katılarak farklı bir dünyanın içine girdi.  Survıvor’dan sonra dizi teklifleri almaya başladı. Hilmi Cem Muhteşem Yüzyıl dizisinde oyunculuğa adımını attı. Dizinin 120. Bölümünde öldürülerek diziden ayrıldı.
Burak Öçivit ve Fahriye Evcen ile birlikte Çalıkuşu dizisinde Yusuf karakterine hayat verdi. 2014 yılında ise komedi filmi olan Stajyer Mafya ’da başrollerden birini oynadı.
 
Timuçin Esen Kimdir?

 
14 Ağustos 1973 yılında Adana’da doğdu. Annesi ve babası avukattır. TED Ankara koleji mezunudur. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü okudu. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro Bölümünde mezun oldu.
Genç oyuncu ABD ve İtalya’da oyunculuk eğitimi aldı. Los Angeles’da 7 yıl boyunca Sinema Yönetmenlik üzerine mastar yaptı. Türkiye’ye dönen Oyuncu Gurbet Kadınları dizisi ile memleketinde oyunculuğa adımını attı.  Şener Şen ve Meltem Cumbul ile birlikte Gönül Yarası filminde rol aldı.
Oyuncunun rol aldığı filmler:
Kumun Tadı, Labirent, Göl, Gönül Yarası, Hırsız Polis, Yazı Tura, Deliyle Geçen Gece, Gurbet Kadınları
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem