BİM haftanın kampanyaları dopdulu

Bim yarın bir çok ürünle karşımıza çıkacak. Haftanın kampanyalarında yine birbirinden ucuz ve kaliteli ürünler bulunuyor. Uygun fiyatlarıyla müşterinin vazgeçilmezi haline gelen market her hafta cuma günü yeni kampanyalar yapıyor   BİM haftanın kampanyala

BİM haftanın kampanyaları dopdulu
Bim yarın bir çok ürünle karşımıza çıkacak. Haftanın kampanyalarında yine birbirinden ucuz ve kaliteli ürünler bulunuyor. Uygun fiyatlarıyla müşterinin vazgeçilmezi haline gelen market her hafta cuma günü yeni kampanyalar yapıyor
 
BİM haftanın kampanyaları kataloğunda yine dikkat çeken ürünler bulunuyor. Cazip fiyatlarla vatandaşın dikkatini çeken BİM bakalım bu hafta hangi ürünleri satışa çıkarıyor. Birlikte inceleyelim.
bim-kampanyalari.jpg
 
Haftanın en dikkat çeken ürünü Casper VIA v10 oldu. Bu ürün 799 TL'den satışa sunulacak. Diğer kampanyalar ise şu şekilde; 8 parça tencere seti (99 TL), Casio bayan saati (99 TL), Büyük boy valiz (129 TL), 19 parça cam pasta seti (19.50 TL), 5'li çerez seti ( 14.50 TL), Bayan pijama ( 19 TL), 3 katlı çamaşır kurutmalık ( 65 TL) Canlı çiçek( 3.90 TL), çift tokalı klasik terlik (9.90 TL), bayan babet (19 TL) Puzzle 3*1000 parça( 24.90 TL)
 
Ürün Çeşitleri
 
En sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilmiş ürünlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Mağazalarımızda İslami kurallara uygun hazırlanmış lezzetli kırmızı ve beyaz etler ile et ürünleri, en taze ve sağlıklı sütlü mamuller, zengin ve yöresel peynir çeşitleri, en kaliteli bakliyat ve unlu mamuller tüketicilerle buluşuyor. Kuruyemiş ve atıştırmalık ürünler, en taze sebze ve meyveler, kolayca hazırlayarak sofranıza servis edebileceğiniz dondurulmuş ürünler, gıda dışı ürünler ve temizlik malzemeleri zengin ürün yelpazesini tamamlıyor. Bütün bu ürünlerin ortak özellikleri yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı olmaları. Ayrıca bunların birçoğunu, sadece burada bulabileceğiniz, sadece kendi müşterileri için üretilen yüksek kaliteli özel markalar oluşturuyor. Keyifli, sağlıklı ve kazançlı bir alışveriş sizi bekliyor!
 
Akıllı Alışveriş
 
Alış veriş yapmaya başladığınız gün daha akılcı alışveriş yapan bir müşteri olmaya karar vermişsiniz demektir. Bu mağazalardan alışveriş yaparken; tasarruf yapmak uğruna saatlerce gazete ilanları arasında gezinmeniz, kuponlar toplamanız ya da çeşitli alışveriş kartlarını yanınızda taşımanız gerekmez. 
 
Ürün fiyatlarını yükseltecek her türlü gereksiz harcamadan kaçınarak; mağaza dekorasyonu, personel, dağıtım, pazarlama ve reklam maliyetlerini en düşük seviyede tutar. Müşteriler ambalaja, markaya veya ekstra çalışanlara değil ürünün kendisine para öderler.
 
Müşterileri mağazalardan seçilmiş ürün çeşitliliğiyle düşük fiyatlarda alışverişlerini yaparken alım güçlerini de artırmış olurlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem