Bim 29 Nisan Aktüel ürünleri açıklandı!

Tüketicinin ucuz ve kaliteli ürün arayışında en çok ziyaret ettiği yerlerin başında gelen Bim'de bu gafta yine bir çok ürün indirime girdi ve bir çok aktüel ürün satışa çıkacak.

Bim 29 Nisan Aktüel ürünleri açıklandı!
Tüketicinin ucuz ve kaliteli ürün arayışında en çok ziyaret ettiği yerlerin başında gelen Bim'de bu gafta yine bir çok ürün indirime girdi ve bir çok aktüel ürün satışa çıkacak.

BİM 29 Nisan Aktüel Kataloğu yayınlandı. Markette bu hafta yine oldukça ilgi çekecek ürünler yer alacak. Gelin ürünlere beraber gözatalım...

Haftanın en çok dikkat çeken ürünü Sunny halı yıkama makinesi oldu. Bu makine 199 TL'den satışa çıkıyor. İşte diğer indirimli ürünler; Simli paspas (9.90), Tek kişilik örtü ( 13,90), 3 basamaklı merdiven (35) , 2li tava seti (32,50) , balık ve gözleme tavası (22,50) derin tencere (22,50), yuvarlak ikili fırın tepsisi (19,90), kızartma tenceresi (24,50), 4lü tava seti ( 39,90) 5 parça borcam set (29,90), 6 parça cam kase set(5,90) , 12 parça cam fincan takımı (12,90), kayık tabak (3,50), keten bebek ayakkabısı (9,90), cam kapaklı servis tabağı (17,50 tl), cam şerbet seti ( 22,50 tl), cam buzdolabı sürahisi (3,90) 3lü kapaklı kare sığ kase seti ( 10,50), 3lü sahan seti (39,90) 

Ürün Çeşitleri

En sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilmiş ürünlerden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Mağazalarımızda İslami kurallara uygun hazırlanmış lezzetli kırmızı ve beyaz etler ile et ürünleri, en taze ve sağlıklı sütlü mamuller, zengin ve yöresel peynir çeşitleri, en kaliteli bakliyat ve unlu mamuller tüketicilerle buluşuyor. Kuruyemiş ve atıştırmalık ürünler, en taze sebze ve meyveler, kolayca hazırlayarak sofranıza servis edebileceğiniz dondurulmuş ürünler, gıda dışı ürünler ve temizlik malzemeleri zengin ürün yelpazesini tamamlıyor. Bütün bu ürünlerin ortak özellikleri yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı olmaları. Ayrıca bunların birçoğunu, sadece burada bulabileceğiniz, sadece kendi müşterileri için üretilen yüksek kaliteli özel markalar oluşturuyor. Keyifli, sağlıklı ve kazançlı bir alışveriş sizi bekliyor!


Akıllı Alışveriş

Alış veriş yapmaya başladığınız gün daha akılcı alışveriş yapan bir müşteri olmaya karar vermişsiniz demektir. Bu mağazalardan alışveriş yaparken; tasarruf yapmak uğruna saatlerce gazete ilanları arasında gezinmeniz, kuponlar toplamanız ya da çeşitli alışveriş kartlarını yanınızda taşımanız gerekmez. 

Ürün fiyatlarını yükseltecek her türlü gereksiz harcamadan kaçınarak; mağaza dekorasyonu, personel, dağıtım, pazarlama ve reklam maliyetlerini en düşük seviyede tutar. Müşteriler ambalaja, markaya veya ekstra çalışanlara değil ürünün kendisine para öderler.

Müşterileri mağazalardan seçilmiş ürün çeşitliliğiyle düşük fiyatlarda alışverişlerini yaparken alım güçlerini de artırmış olurlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler