Beyaz Geceler dizisinde yeni gelişmeler!

Yeni sezonda adından konuşturacak Beyaz Geceler dizisi hakkında tüm detaylar

Beyaz Geceler dizisinde yeni gelişmeler!

Kasım ayında ekranlara gelmeye hazırlanan Ay yapımın üstlendiği Beyaz Geceler dizisi FOX TV ekranlarında izleyici karşısına geçecek. Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye jürilik yapan oyuncu Seda Bakan’da oyuncu kadrosuna dahil edildi.  Başrolünde Kadir Doğulu’ya eşlik edecek kadın oyuncu arayışında Gökçe Bahadır ismi geçti. Ardından sürpriz bir ayrılık ile Bahadır diziden ayrıldı. Ay yapım yeni kadın oyuncu arayışına girdi. Yeni karakterin ‘Analar ve Anneler’  yer alan Hazar Ergüçlü adı kulislerde dolaşıyor. Yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın üstlendiği dizinin senaristliğini Deniz Akçay yazdı. Son iddialara göre dizinin yönetmenliğini Poyraz Karayel dizisinde görev yapan Çağrı Vila Lostuvalı yönetmenliğini yapması bekleniliyor. Konusunun netleşmediği Beyaz Geceler setinden gelen ilk resimde bir ayıcığın olduğu görülüyor. Anlaşılan olaylar bu ayıcık etrafında dolaşıyor.
Kadir Doğulu Kimdir?


19 Nisan 1982 yılında Mersin’de doğdu. Annesi ev hanımı babası ise işçi emekçisidir. Ortaokul ve lise yıllarında çalışarak geçiren Doğulu İstanbul’a abisinin yanına gider. Garsonluk yapan oyuncunun yemek yapmaya karşı bir zaafı vardı. Roma ve Barcelona’daki yemekler hakkında bilgi toplayıp Türkiye’de House Cafe’de işe girdi. Bu zamanlarda abisinin de aracılığıyla Hande Yener ile tanıştı ve aşk yaşadılar. Abisi Kemal Doğulu o zamanlar Hande Yener, Gökhan Özen, Kutsi, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın, Sıla ve Seda Sayan’ın imaj makerliğini yaptı.
Hala Okan Üniversitesinde Gastronomi Bölümü okuyan yakışıklı oyuncu Küçük Sırlar dizisi ile oyunculuk hayatına başladı.
Filmografisi:
Küçük Sırlar, Pis Yedili, Bir Hikayem Var, Fatih-i Harbiye, Sevdam Alabora
 Gökçe Bahadır Kimdir?


9 Kasım 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini İstanbul Radyo Televizyon bölümünde tamamladı. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldı. Bir süre Radyo programcılığı yaptı. 2001 yılında Tatlı Hayat ile oyunculuk hayatına başladı. Akrep burcu olan Bahadır’ın hobileri dans etmek, kitap okumak, müzik dinlemek, şarkı söylemek ve film izlemek gelir.  22 Temmuz 2011 yılında Ali Sunal ile evlendi. Evliliği fazla sürmedi. 23 Şubat 2012 yılında boşandılar.
Filmografisi:
Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller, Hırçın Kız Kadife, Sensiz Olmaz, Dedemin İnsanları, Mühürlü Güller, Hayat Bilgisi, Yol Palas Cinayeti, Yine de Aşığım, Yaprak Dökümü, 5’er Beşer, Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Bana Masal Anlatma, Hatırla Gönül
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem