Balıkesirspor Samsunspor

PTT 1. Lig’in 32. Haftasında bu akşam play off için kritik bir mücadele oynanacak.  Balıkesirspor Samsunspor ile karşılaşacak. Aynı puanlı iki takımın maçı Atatürk Stadı’nda oynanacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadelede hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Balıkesirspor Samsunspor

PTT 1. Lig’in 32. Haftasında bu akşam play off için kritik bir mücadele oynanacak.  Balıkesirspor Samsunspor ile karşılaşacak. Aynı puanlı iki takımın maçı Atatürk Stadı’nda oynanacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadelede hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Onun yardımcılıklarını ise Serkan Çimen ile Soner Maraş yapacak. Karşılaşma TRT Avaz’dan canlı yayınlanacak. TRT Avaz’ı buradan canlı izleyebilirsiniz.

Maç öncesinde ligde 43 puanı bulunan iki takımdan Samsunspor 8. Sırada yer alırken Balıkesirspor 9. Sırada bulunuyor.

balikesirspor-samsunspor.jpg

İki ekip şimdiye kadar 7 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda iki takımda 3’er galibiyet elde ederken 1 maç berabere sonlandı. Balıkesirspor ev sahipliğindeki 3 maçta ise ev sahibi 2 kez kazanırken 1 maç eşitlikle sona erdi.

İstatistiklere bakıldığında Balıkesirspor’un son 3 maçtır galip gelemediği gözlenirken, Samsunspor’un ise deplasmanda son 4 maçından puan çıkaramadığı dikkat çekiyor.

TRT AVAZ CANLI YAYINI

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem