Asla Vazgeçmem yeni bölümde Nur sürpriz peşinde

Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem perşembe günü yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Asla Vazgeçmem yeni bölümde Nur sürpriz peşinde

Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem perşembe günü yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Her Perşembe günü saat 20.00'de yayınlanacak olan yeni bölüm yine merakla bekleniyor.

Asla Vazgeçmem 51. Bölüm özeti; Yiğit ve Nur kaza sonrası büyük bir hasret ile kavuşurken, bu sahneyi gören Mert babasının hala Nur ile birlikte olduğunu anlayacak ve buna büyük bir tepki verecektir. Yiğit oğluyla arasını düzeltmek için onunla açıkça konuşarak tüm gerçeği anlatacak ancak her zamanki gibi oğlunu kullanan İclal’in Mert’i doldurması yüzünden bunda başarılı olamayacaktır.

Kaza nedeniyle aşklarının her şeyden üstün olduğu gerçeğini bir kez daha anlayan Nur ve Yiğit, konuşarak tüm sorunlarına çözüm bulacak, birlikte mutlu olmanın keyfini yaşayacaklardır. Boşanma gününe çok kısa bir süre kaldığına Nazan, en büyük kozunu oymayacak, Elmas ve Cahit’i karşı karşıya getirecektir. Fatih’in yalnızlığını gören ve buna bir çare arayan Nur, büyük bir sürprizin peşine düşecektir. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği dizinin başrollerinde Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe yer alıyor. İkilinin haricinde kadroda şu isimler yer alıyor. Şafak Paydemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Tuğçe Kumral, Yağızhan Dikmen, Poyraz Bayramoğlu ve Hakan Dinçkol.


Dizinin yönetmenlik koltuğunda Aysun Akyüz otururken snearyosunu ise Melis Civelek ile Sırma Yanık kaleme alıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler