Asla Vazgeçmem son bölümde sürpriz ve kabuslar

Asla Vazgeçmem bu hafta 53. bölüm ile ekranlara geldi.

Asla Vazgeçmem son bölümde sürpriz ve kabuslar

Asla Vazgeçmem bu hafta 53. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilere takip edilen dizinin yeni bölümünde izleyiciler yine tv başına kilitlendi. Asla Vazgeçmem 54. bölüm fragmanı ise daha yayınlanmadı. Yayınlandığı anda burada olacak.

ÖZET

Nur'un hayatına hızlıca giren Fikret'in hedefinde Yiğit vardır. Bu husuta da bir çok oyuna başvurmuştur. Yaptığı plan çerçevesinde İclal'e yakınlaşıp Nur'un yanında olduğunu ispat etmek istemektedir. Nur ise Mert’ten haz etmediği şüphesinin Yiğit’in içinde yeşermesine neden olacaktır.  Nur ve Yiğit aşklarını yaşarken yeni bir oyunun içine doğru sürüklenmektedirler.Kardeş olduklarını öğrendikten sonra Yaren’in gösterdiği tepki üzerine evi terk etmeye kalkan Yağmur’u Yiğit durduracak ve iki kız kardeşin arasını düzeltmek için elinden geleni yapacaktır. Fikret’in Fatih’e yaklaşma çabaları, Fatih tarafından net bir şekilde reddedilecektir. Mert’in doğum günü bir takım sürprizlere ve bazıları için ciddi kabuslara gebedir.

Show TV ekranlarında her hafta perşembe günleri yayınlanan dizinin başrollerinde Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe yer alıyor. İkilinin haricinde kadroda şu isimler yer alıyor. Şafak Paydemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Tuğçe Kumral, Yağızhan Dikmen, Poyraz Bayramoğlu ve Hakan Dinçkol.  Dizinin yönetmenlik koltuğunda Aysun Akyüz otururken snearyosunu ise Melis Civelek ile Sırma Yanık kaleme alıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem