Asla Vazgeçmem 50. bölümde Nur gerçeğin farkına varıyor

Show TV'de ekranlara gelen Asla Vazgeçmem perşembe akşamları saat 20.00'de ekranlara gelirken sevilerek takip edilmeye devam ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. “Asla Vazgeçmem”in 50. Bölümünde; İclal’in müza

Asla Vazgeçmem 50. bölümde Nur gerçeğin farkına varıyor

Show TV'de ekranlara gelen Asla Vazgeçmem perşembe akşamları saat 20.00'de ekranlara gelirken sevilerek takip edilmeye devam ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Asla Vazgeçmem”in 50. Bölümünde; İclal’in müzayedede Nur’a kurduğu tuzak meyvesini verecek, Yiğit ve Nur bir kez daha şiddetli bir şekilde karşı karşıya gelecektir. Yağmur’la arasını sıcak tutmaya gayret eden Cahit, onun Emin ile bir ilişkisi olduğunu öğrenince büyük bir tepki verecektir. Ancak aynı durumu kardeşinden öğrenen Elmas ise tam aksine bu birlikteliği destekleyecektir. Yağmur ve Emin’in ilişkisi, bu konuda farklı düşünen  Cahit ve Elmas arasında büyük bir probleme neden olacaktır. Müzayededeki olaylar Nur’un Yiğit ile arasını açmış, ancak iş anlamında ona fayda sağlamıştır. Nur’un popüleritesi artmaktadır. Yiğit ile ilişkisini sorgulamaya başlayan Nur, Yiğit’in bir helikopter kazası geçirdiğini öğrendiğinde, aşklarının herşeyden üstün olduğu gerçeğini bir kez daha anlayacaktır.

 “Asla Vazgeçmem”, 12 Mayıs Perşembe akşamı 20.00’de yeni bölümü ile Show TV’de! Dizinin oyuncu kadrosu ise şöyle; TOLGAHAN SAYIŞMAN, AMİNE GÜLŞE, ŞAFAK PEKDEMİR, AYŞEGÜL GÜNAY, TUGAY MERCAN, YONCA CEVHER, ÜMİT YESİN, HÜLYA GÜLŞEN IRMAK, TUĞÇE KUMRAL, YAĞIZKAN DİKMEN, POYRAZ BAYRAMOĞLU, HAKAN DİNÇKOL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem