Aşk Yeniden final bölümü

Aşk Yeniden final bölümü ekranlara geldi.

Aşk Yeniden final bölümü

Fox TV'nin en çok sevilen dizileri arasında yer alan Aşk Yeniden 14 Haziran Salı akşamı final yaparak izleyiciye veda etti. Aşk ve komediyi işleyen Aşk Yeniden final bölümü ile ekranlara geldi. Peki son bölümde neler oldu, neler yaşandı? İşte detaylar

BÖLÜM ÖZETİ

Kahramanlarımız, mahsur kaldıkları adadan kurtulmanın yollarını ararken zaman geçtikçe umutlar tükenir. Ada şartlarına alışmaya çalışan ekip yeni bir hayat kurmaya başlamıştır. Hatta kendilerine lider bile seçmek isterler. Liderlik için Fatih'in karşısına en yakın rakibi olarak Zeynep'in çıkması durumu ekibin içinde bölünmelere sebep olur. Adada ele geçirdikleri misafirleri başlarda herkesin korkmasına sebep olur. Ondan kurtulmayı planlarlarken adanın diğer tarafında karaya oturan bir geminin varlığından haberdar olmaları hepsinin yeniden griye dönme umudunu yeşertir. Fatih ve yanındaki birkaç kişi adanın diğer tarafına geçmek için hazırlıklara başlarlar. Fakat bu misafirin onları ölüme mi yoksa yeni bir hayata mı götüreceği meçhuldür!

GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?
Yarışmayı kazanan gençlerin dünya turu zamanı geldi. Bir kaç kişinin dışında tüm aile yola düşer. Tekneyle gezecek olan ekip denizde bir bot dolusu mülteciyle karşılaşır. Yardım severliklerini konuşturan ekip tekne kaptanının uyarılarını dikkate almayarak bottakileri tekneyi alırlar. Tekneye çıktıktan sonra mülteciler bir anda mağdur halden şekil değiştirerek tekneye el koyar.  Gergin bir tartışma sonrasında Şekercizadeler ve Taşkınlar kendilerini botta bulurlar. Tek kurtuluşları yakınlardaki adadır ve bu adada da işler pek yolunda gitmeyecektir. 

ask-yeniden-004.jpg

Özge Özpirinçci ile Buğra Gülsoy'un başrolde olduğu dizide diğer oyuncu kadrosu ise şu şekilde Tamer Levent, Tülin Oral, Orhan Alkaya, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan, Sema Keçik.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler